در حال بارگزاری ...
0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
دسته بندی
    بسته
    خبرخوان

    نوشته های وبلاگ  "2019"  از "اردیبهشت"

    مهلت ارائه اسناد حمل حواله‌های ارزی برای واردات ماشین آلات خطوط تولیدی افزایش یافت
    0 مهلت ارائه اسناد حمل حواله‌های ارزی برای واردات ماشین آلات خطوط تولیدی افزایش یافت
    مدت زمان ارائه اسناد حمل در خصوص حواله‌های ارزی ماشین آلات، قطعات و تجهیزات خطوط تولیدی برای شرکتهای تولیدی به حداکثر ١٨ ماه حواله افزایش یافت. بر پایه این گزارش؛ بر اساس ابلاغیه اداره سیاستها و مقررات بانک مرکزی به سیستم بانکی کشور، مهلت ارائه اسناد حمل حواله‌های ارزی وادرات ماشین آلات، قطعات و تجهیزات خطوط تولیدی برای شرکتهای تولیدی به شرط تایید دوره ساخت توسط معاونت صنایع وزارت صنعت به حداکثر ١٨ ماه حواله افزایش یافت.
    سابیک در سنگاپور مجتمع تولید پلیمرهای ویژه می سازد
    0 سابیک در سنگاپور مجتمع تولید پلیمرهای ویژه می سازد
    شرکت پتروشیمی سابک از برنامه خود برای افزایش ظرفیت تولید پلیمرهای مقاوم به گرمای (high heat polymer) این شرکت، تحت برندهای Ultem و Extem،در سنگاپور خبر داد. پتروشیمی سابک عربستان به تازگی از برنامه خود برای سرمایه گذاری قابل ملاحظه با هدف توسعه ظرفیت تولید پلیمرهای مقاوم به گرمای (high heat polymer) این شرکت، تحت برندهای Ultem و Extem، به منظور تامین تقاضای فزاینده برای محصولات یادشده خبر داد. این شرکت در بیانیه ای در تاریخ 21 ماه مه اعلام کرد: سرمایه گذاری یادشده شامل ساخت یک مجتمع تولید جدید در سنگاپور است که انتظار می رود در نیمه اول سال 2021 میلادی در مدار تولید قرار گیرد. سابک جزئیات بیشتری از ظرفیت تاسیسات جدید منتشر نکرد. با این همه اعلام کرد که این مجتمع بخشی از افزایش ظرفیت 50 درصدی پیش بینی شده برای تولید جهانی این محصول در مقایسه با رقم سال 2018 میلادی است. رودی میلر، مدیر شاخه پلیمرهای مقاوم به گرمای سابک، می گوید: علاوه بر تاسیسات تولید سنگاپور، سابک همچنین ظرفیت کوتاه مدت تولید این دسته از محصولات را به منظور پاسخگویی سریع به افزایش تقاضا برای پلیمرهای مقاوم به گرما توسعه داده است. این شرکت در حال حاضر رزین Ultem را در دو سایت دیگر یعنی Me.Vernon ایندیانا و کارتاخنا اسپانیا تولید می کند. سرمایه گذاری جدید در سنگاپور قرار است به عرضه در بازار آسیا اختصاص یابد. اقدامی که فاصله زمانی بین آغاز و تکمیل فرآیند تولیدکنندگان را به طور چشمگیری کاهش می دهد.
    رونمایی از اکسترودرهای سه ماردون موازی توسط USEON EXTRUSION در نمایشگاه Chinaplas 2019
    0 رونمایی از اکسترودرهای سه ماردون موازی توسط USEON EXTRUSION در نمایشگاه Chinaplas 2019
    برای اولین بار، اکسترودرهای (رانشگرها) سه ماردان موازی همسوگرد، ،توسط کمپانی USEON EXTRUSION در Chinaplas 2019 گوانگجو به نمایش گذاشته شد که توانست بازدید کنندگانی را از صنایع مختلف به خود جلب کند. این نوع اکسترودرها جهت تولید مستربچ با فیلر تا 84 درصد (کربنات کلسیم) و یا مستربچ مشکی تا 45 درصد دوده، مناسب بوده و نیز برای تولید انواع کامپاندها (آمیزه های پلیمری) دارای مزیت است. علاوه بر خروجی بیشتر (40 درصد بیشتر نسبت به اکسترودرهای دو ماردان)، دارای اختلاط (توزیع و پراکنش) بسیار عالی بوده و کاربردهای مختلفی نیز دارد. کمپانی USEON EXTRUSION علاوه بر این نوع اکسترودرها در ساخت و تولید اکسترودرهای دو ماردان همسوگرد گشتاور بالا جهت تولید انواع مستربچ و کامپاند نیز فعال است. در ایران تعدادی از این نوع خطوط تولید نصب و راه اندازی شده است.
    معامله بیش از ۱۳ هزار تن فرآورده پتروشیمی و پالایشی در بورس انرژی
    0 معامله بیش از ۱۳ هزار تن فرآورده پتروشیمی و پالایشی در بورس انرژی
    به گزارش شانا به نقل از بورس انرژی، رینگ داخلی این بورس، امروز (چهارشنبه، هشتم خردادماه) شاهد عرضه کالاهای حلال ۴۰۴ و آیزوریسایکل پالایش نفت شیراز، نفتای سبک پالایش نفت کرمانشاه و نفتای سبک پالایش نفت تهران است و نفت خام سنگین شرکت ملی نفت ایران نیز در رینگ بین‌الملل عرضه می‌شود. روز سه‌شنبه (هفتم خردادماه) کالاهای آیزوریسایکل، حلال ۴۰۰، حلال ۴۰۲، حلال ۴۰۶، حلال ۴۱۰، حلال ۵۰۲ و حلال ۵۰۳ پالایش نفت اصفهان، آیزوریسایکل و بلندینگ نفتا حلال ۴۱۰ پالایش نفت شیراز، پنتان پلاس پتروشیمی پارس، متانول پتروشیمی زاگرس، متانول پتروشیمی شیراز، متانول پتروشیمی فن آوران و نیتروژن مایع پتروشیمی تبریز در رینگ داخلی و نفت خام سنگین شرکت ملی نفت ایران در رینگ بین‌الملل بازار فیزیکی عرضه شد. در این روز بیش از ۱۳.۲۱۶ تن فرآورده هیدروکربوری به ارزش بیش از ۵۶۱ میلیارد و ۷۱ میلیون ریال در بازار فیزیکی بورس انرژی ایران معامله شد.
    کاهش قیمت نفت به دلیل ترس از جنگ تجاری
    0 کاهش قیمت نفت به دلیل ترس از جنگ تجاری
    به گزارش خبرگزاری رویترز، قیمت نهایی شاخص نفت خام برنت دیروز (سه‌شنبه، هفتم خردادماه) ۷۰ دلار و ۱۱ سنت و قیمت شاخص دبلیوتی‌آی ۵۹ دلار و ۱۴ سنت بود. نگرانی از اینکه جنگ تجاری چین و آمریکا می‌تواند موجب کند شدن اقتصاد جهانی شود، عامل اصلی افت قیمت نفت در روز گذشته بود، اما کاهش تولید نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و تنش سیاسی در خاورمیانه سبب شد این افت قیمت محدود باشد. جیمز میک، مدیر مؤسسه سرمایه‌گذاری تورتویز گفت: نفت ضعیف است، عمدتا به این دلیل که عوامل کاهش‌دهنده قیمت در زمینه تقاضا، بر عوامل افزایش‌دهنده قیمت در بخش عرضه، چیره می‌شوند.
    احتمال ۳ برابر شدن صادرات نفت روسیه به آمریکا
    0 احتمال ۳ برابر شدن صادرات نفت روسیه به آمریکا
    به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، اگرچه دولت آمریکا پیش از این تولیدکنندگان انرژی در روسیه را مورد تحریم‌هایی قرار داد که دسترسی آنها را به سرمایه‌گذاری و فناوری محدود کرد، به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها به‌زودی واردات نفت از روسیه را جایگزین واردات از ونزوئلا می‌کنند. در نیمه نخست ماه مه امسال، آمریکا ۵ میلیون بشکه نفت و فرآورده‌های نفتی از روسیه وارد کرد، در حالی که این رقم در کل ماه فوریه امسال ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه بود. ممدوح سلامه، اقتصاددان جهانی نفت گفت: پالایشگران آمریکایی واردات نفت از روسیه را افزایش می‌دهند، زیرا عرضه نفت ونزوئلا مختل شده است، هرگونه افزایش واردات نفت آمریکا از روسیه به عنوان پوششی برای مطالبات نفتی روسیه از ونزوئلا در نظر گرفته خواهد شد. جیمز ویلیامز، رئیس مؤسسه دبلیوتی‌آرجی نیز تأکید کرد: افزایش واردات نفت خام نوع اورال روسیه به دلیل نیاز پالایشگران جنوب آمریکا برای جایگزینی نفت ونزوئلاست. سلامه گفت که عواملی همچون کاهش تولید نفت عربستان فراتر از توافق جهانی کاهش تولید نفت، اولویت منطقه آسیا و اقیانوسیه برای فروش نفت عربستان و همچنین برنامه آمریکا برای ذخیره‌سازی نفت وارداتی از منطقه خلیج فارس، سبب شده‌اند آمریکا به جای افزایش واردات از متحدان خود در این منطقه، به روسیه روی بیاورد. این کارشناس پیش‌بینی کرد که با توجه به توقف واردات از ونزوئلا، آمریکا واردات نفت از روسیه را در سال جاری میلادی سه برابر خواهد کرد. با این همه، ویلیامز یادآور شد که افزایش واردات نفت آمریکا از روسیه، تصمیم شرکت‌های خصوصی آمریکایی بوده و ربطی به دولت آمریکا ندارد. از سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون، واردات نفت آمریکا از روسیه با ۴۰ درصد کاهش روبه‌رو بوده است.
    کناره‌گیری چینی‌ها از خرید نفت آمریکا
    0 کناره‌گیری چینی‌ها از خرید نفت آمریکا
    به گزارش خبرگزاری رویترز از هیوستن، جیم تیگ، مدیرعامل شرکت اینترپرایز آمریکا، دیروز (سه‌شنبه، ۳۱ اردیبهشت‌ماه) اعلام کرد: شرکت‌های چینی علاقه‌مند به امضای قراردادهای بلندمدت برای خرید نفت خام از آمریکا اکنون در عمل ناپدید شده‌اند. وی گفت که جنگ تجاری، انتقال نفت آمریکا به چین را متوقف کرده و بعید است خریداران چینی اکنون قرارداد بلندمدت برای خرید نفت از صادرکنندگان آمریکایی امضا کنند. این مدیر آمریکایی گفت: وقتی در چین بودم، دو کلمه را در هر نشست می‌شنیدم؛ ترامپ و تعرفه. پس از رفع ممنوعیت صادرات نفت آمریکا در سال ۲۰۱۵ میلادی، صادرات نفت این کشور رو به افزایش گذاشته و اکنون به بیش از ۳ میلیون بشکه در روز رسیده است. طبق اعلام اداره اطلاعات انرژی آمریکا، در نیمه نخست سال ۲۰۱۸ میلادی، چین با واردات به‌طور میانگین روزانه ۳۷۷ هزار بشکه نفت از آمریکا، بزرگ‌ترین خریدار نفت این کشور بود، اما در تازه‌ترین آمارها این رقم به حدود ۴۱ هزار بشکه در روز رسیده است. شرکت اینترپرایز در زمینه بهره‌برداری خط لوله و پایانه‌های نفتی فعالیت می‌کند.
    ۲ میلیون بشکه نفت خام سنگین در بورس انرژی عرضه می‌شود
    0 ۲ میلیون بشکه نفت خام سنگین در بورس انرژی عرضه می‌شود
    به گزارش خبرنگار شانا، قیمت پایه در این عرضه ۶۴ دلار و ۲۹ سنت برای هر بشکه و حداقل حجم خرید نیز ۳۵ هزار بشکه تعیین شده است. خریداران می‌توانند تا سه ماه پس از انجام معامله، محموله را تحویل بگیرند و تحویل محموله در دیگر مناطق منوط به تایید شرکت ملی نفت ایران امکان‌پذیر است. این دومین عرضه نفت خام سنگین شرکت ملی نفت ایران در بورس انرژی و نخستین عرضه نفت خام سنگین بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی وزیر نفت در سال ۹۸ به شمار می‌رود. در عرضه نخست که دهم اردیبهشت ماه امسال انجام شد، ۷۰ هزار بشکه نفت خام سنگین معامله شد. گفتنی است روز گذشته (۳۱ اردیبهشت‌ماه) ۲ میلیون بشکه نفت خام سبک شرکت ملی نفت ایران نیز در بورس انرژی عرضه شد که این عرضه بدون معامله پایان یافت.
    جزئیات بسته جدید ارزی تشریح شد
    0 جزئیات بسته جدید ارزی تشریح شد
    مدیر اداره صادرات بانک مرکزی بسته جدید بانک مرکزی را تکمیل‌کننده سیاست‌های کلی سال گذشته اعلام کرد. صمد کریمی در برنامه تیتردیشب شبکه خبر سیما، با بررسی روند تکمیل شدن سیاست‌های ارزی سال گذشته و چگونگی بازگشت ارز به چرخه اقتصادی گفت: از ۲۲ فروردین ۹۷ کلیه صادرکنندگان مجاب شدند ارز حاصل از فروش را به چرخه ارزی و اقتصادی کشور برگردانند. وی افزود: دوم اردیبهشت سال گذشته نحوه بازگشت در هیئت دولت تصویب شد و درباره روش‌های واردات در مقابل صادرات و چگونگی بازگشت ارز به سامانه نیما تصمیم‌گیری شد. مدیر اداره صادرات بانک مرکزی همچنین گفت: در نهایت بسته جدید چگونگی بازگشت ارزی مصوب شد که در آن دو گروه پتروشیمی و سایر صادرکنندگان و میزان بازگشت ارز به سامانه نیما مشخص شده است. کریمی ابراز کرد: از این پس هیچ‌گونه محدودیت قیمتی برای صادرکنندگان در بازار دوم نخواهیم داشت. معاملات اسکناس در بانک‌ها و نیما انجام می‌شود و در سامانه نیما (بازار دوم) ثبت خواهد شد. مدیر اداره صادرات بانک مرکزی اضافه کرد: معاملات اسکناس هم در بانک‌ها انجام می‌شود و هم در صرافی‌های مجاز که در سامانه نظارت ارز ثبت می‌شود. وی در بخش دیگری عملکرد پتروشیمی را خوب ارزیابی کرد و گفت: صنعت پتروشیمی تعامل خوبی با بانک مرکزی انجام می‌دهند. وی یادآور شد که عمده واردات به کشور توسط بانک مرکزی رصد می‌شود. کریمی با بیان اینکه چنانچه کالایی بخواهد وارد کشور شود وزارت صمت باید تأیید کند، افزود: سیاست هوشمندانه است و در کمک به صادرکنندگان قدم برمی‌دارد. تأمین مالی تجارت بهتر است با کشور‌های همسایه صورت گیرد. کریمی به درستی راهبردی و تصمیم‌گیری در تجارت با همسایگان تأکید کرد و گفت: این کار می‌تواند بر خروج ارز از کشور جلوگیری کند. وی راجع به چگونگی سرمایه‌گذاری ارزی در بانک مرکزی گفت: عملکرد صادرکنندگان به ۱۹ میلیارد دلار رسیده است. این مقام مسئول در بانک مرکزی گفت: باید با همین منابع ارزی حاصل از فروش محصولات غیرنفتی بتوانیم کالا‌های مورد نیاز کشور را تأمین کنیم. وی به رصد دقیق صادرکنندگان و صادرات آن‌ها اشاره کرد و گفت: صادرکنندگانی که بیش از ۷۰ درصد از ارز حاصله را به سامانه نیما عرضه کرده‌اند تشویق می‌شوند. مدیر اداره صادرات بانک مرکزی اضافه کرد: قرار شده گمرک هم به‌طور سیستمی آمار خود را به سامانه اطلاع دهد. وی اظهار کرد: صادرکنندگانی که صادرات در مقابل واردات انجام می‌دهند می‌توانند اطلاعات صادراتی خود را به سامانه جامع تجارت وارد کنند. کریمی درباره بازار متشکل ارزی و کنترل نرخ ارز گفت: کارگزاران این بازار صرافی‌ها هستند. وی افزود: نگاه بانک مرکزی به بازار متشکل ارزی شبیه نگاه به یک بانک است که زیر نظر بانک مرکزی اقدام به تجارت و تعاملات اقتصادی می‌کند. وی همچنین گفت: قبل از شروع این بازار که قرار است در کل کشور عرضه شود باید نیازسنجی شود. مدیر اداره صادرات بانک مرکزی راجع به علت کاهش ارز در روز‌های اخیر گفت: از سه‌ماهه چهارم سال گذشته شرکت‌هایی مانند پتروشیمی توانسته‌اند ارز بیشتری به بازار عرضه کنند، همچنین کنترل بازار ارز در کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر تأثیر گذاشته است.
    وزیر اقتصاد از ارائه پیشنهاد مالیات بر عایدی سرمایه و به زودی خبر داد
    0 وزیر اقتصاد از ارائه پیشنهاد مالیات بر عایدی سرمایه و به زودی خبر داد
    وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: طرح مالیات از عایدی از سرمایه جزئی از کار گسترده ای است که در دست اجرا داریم. بر پایه این گزارش؛ فرهاد دژپسند در حاشیه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی افزود: البته این کار باید به گونه ای انجام شود که انگیزه منفی ایجاد نکند. وی گفت: یک سری فعالیت های اختلال زا داریم که به واسطه آن جاذبه هایی ایجاد می شود و منابع به سمت آن می رود. دژپسند افزود: باید با وضع مالیات مانع از ایجاد اختلال در فعالیت های اقتصادی شد. وی گفت: در آینده نزدیک این پیشنهاد از طرف وزارت اقتصاد ارائه می شود.
    خانه
    دسته ها
    جستجو
    0 سبد
    پروفایل
    بیشتر
    تماس
    دسته بندی ها
    مواد شیمیایی
    آرایشی,بهداشتی وسلامت
    خاک، کود و آفت کش
    ابزار و تجهیزات صنعتی
    رنگ، رزین و ساختمان
    تجهیزات آزمایشگاهی
    بازگشت به بالا