در حال بارگزاری ...
0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
دسته بندی
    بسته
    خبرخوان

    نوشته های وبلاگ  "2019"  از "بهمن"

    بازار پلاستیک های بازیافتی تا سال ۲۰۲۲، 6/4 درصد رشد خواهد کرد
    0 بازار پلاستیک های بازیافتی تا سال ۲۰۲۲، 6/4 درصد رشد خواهد کرد
    بازار جهانی پلاستیک های بازیافتی در سال ۲۰۱۷ تا 36/93 میلیارد دلار ارزش گذاری شد. طبق مطالعات و بررسی های صورت گرفته توسط MarketsandMarkets بازار این محصولات بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲ با 6/4 درصد رشد به 50/36 میلیارد دلار خواهد رسید. این بازار به دلیل تمایل اجتماعی به مصرف پلاستیک های بازیافتی رشد کرده است. بیشتر افراد به دلیل آلودگی های زیست محیطی ناشی از پلاستیک های پایه فسیلی به خصوص الودگی های دریایی، تمایل به استفاده از پلاستیک های چند بار مصرف دارند. عواملی نظیر افزایش استفاده از پلاستیک های بازیافتی در بسیاری از کاربردها نظیر بسته بندی، خودروسازی، صنایع الکتریک و الکترونیک و حمایت های جامع صورت گرفته توسط دولت ها از دلایل اصلی رشد پلاستیک های بازیافتی شناخته می شود. قیمت نسبتا بالای پلاستیک های بازیافتی و کاهش عملکرد آن ها نسبت به پلاستیک های نو، از جمله عوامل مانع در رشد سریعتر این محصولات برشمرده می شود. ممنوعیت اعمال شده توسط دولت چین برای ورود پسماندهای پلاستیکی به این کشور و جمع آوری نامناسب این پسماندها در این کشور بر بازار جهانی پلاستیک های بازیافتی تاثیرگذار خواهد بود. از لحاظ نوع استفاده، بسته بندی سریعترین رشد را نسبت به بخش های دیگر در مصرف پلاستیک های بازیافتی خواهد داشت. در بین انواع مواد بازیافتی، PET بیشترین رشد مصرف را خواهد داشت. در بین مناطق مختلف نیز،‌آمریکای شمالی بیشترین رشد در بازیافت پلاستیک ها و مصرف مجدد آن ها را از آن خود کرده است.
    0 پتروشیمی بندرامام در جایگاه نخست حجم تولید صنعت پتروشیمی کشور
    در ده ماهه نخست سال جاری شرکت سهامی پتروشیمی بندرامام در جایگاه نخست حجم تولیدات محصولات پتروشیمیایی صنایع پتروشیمی کشور قرار گرفت. شرکت سهامی پتروشیمی بندرامام با تکیه بر دانش و توانمندی کارشناسان و متخصصان داخلی خود و با سرلوحه قرار دادن شعار شرکتی پویا با تکیه بر قانونمداری، خرد ورزی و مشارکت عمومی ضمن حمایت از کالای ایرانی توانست باکسب جایگاه نخست تولید صنایع پتروشیمی کشور افتخاری دیگر را در کارنامه خود ثبت نماید. بر اساس گزارش مدیریت برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی که بصورت ماهیانه منتشر می شود، شرکت سهامی پتروشیمی بندرامام با تولید بیش از 4 میلیون و 180 هزار تن انواع محصولات پتروشیمیایی، در مجموع با دستیابی به رقم ٩/٣٣ درصد از کل تولیدات صنعت پتروشیمی کشور به لحاظ حجم تولید در رتبه نخست قرارگیرد . شایان ذکر است شرکت سهامی پتروشیمی بندرامام با استفاده از خوراک میعانات گازی، نفتا، متانول و نمک استحصالی از آب دریا و تولید انواع محصولات پایه‌ای و اصلی همچنین تولید پلیمرهای با ارزش افزوده بالا و کیفیت مطلوب جهت استفاده صنایع پایین دستی همواره بعنوان یکی از صنایع پیشتاز در عرصه پتروشیمی کشور مطرح می باشد. این پتروشیمی تولیدکننده پلی اتیلن سبک و سنگین، پلی پروپیلن، PVC و لاستیک SBR است.
    افزایش ظرفیت تولید پلی آمید توسط شرکت Evonik
    0 افزایش ظرفیت تولید پلی آمید توسط شرکت Evonik
    شرکت Evonik فاز مهندسی و بررسی های پایه ای تولید پلی آمید ۱۲ را در اواخر سال گذشته به پایان رسانده و اکنون در فاز تکمیلی آن به سر می برد. طبق برنامه، قرار است تولید تجاری این ماده از اوایل سال ۲۰۲۱ صورت گیرد. با راه اندازی این واحد تولیدی که با سرمایه ای بالغ بر ۴۰۰ میلیون یورو صورت گرفته است، ظرفیت تولید پلی آمید ۱۲ را تا ۵۰ درصد افزایش خواهد داد. در بخش مهندسی این پروژه بیش از ۸۰ مهندس مشغول به کار هستند. این افزایش ظرفیت تولیدی با توجه به نیازهای روزافزون موجود در صنعت خودروسازی، لوله های نفت و گاز و صتعت چاپ سه بعدی است. محصولاتی که با پلی آمید ۱۲ تولید می شوند معمولا موجب بهره وری انرژی شده و خواص مکانیکی قابل توجهی را دارا هستند. این مواد ماندگار بوده و نسبت به استیل به نگهداری کمتری نیاز دارد. افزایش ظرفیت تولید پلی آمید ۱۲ تمرکز Evonik را بر محصولات خاص بیشتر می کند. به عنوان یک بسپار عملکرد بالا برای کاربردهای خاص، پلی آمید به عنوان یکی از مهم ترین جنبه های موتور رشد مواد هوشمند محسوب می شود.
    تولید آمیزه های TPE جدید با بهبود خواص چسبندگی حاصل همکاری KRAIBURG و Eastman
    0 تولید آمیزه های TPE جدید با بهبود خواص چسبندگی حاصل همکاری KRAIBURG و Eastman
    در راستای رویکرد شرکت KRAIBURG TPE در سال ۲۰۱۹ در راستای افزایش تمرکز بر کاربردهای پزشکی و دارویی، این شرکت اخیرا همکاری هایی را با شرکت Eastman انجام داده است. در راستای این همکاری قرار است محدوده ی گسترده ای از لاستیک های گرمانرم با خلوص بالا و فناوری های نوآورانه تولید شوند. با همکاری های صورت گرفته با شرکت Eastman، محدوده ای از این مواد با نام تجاری Thermolast M TPEs تولید شده که قابلیت چسبندگی مستقیم به بسپارهای خاصی را داشته که در کاربردهای پزشکی مورد استفاده قرار می گیرند. بسیاری از تولیدات شرکت Eastman نظیر PP، ABS، ABS/PC و PET در کاربردهای پزشکی استفاده شده که چسبندگی مناسبی را به مواد تولیدی مذکور دارا هستند. این دو شرکت محدوده ی گسترده ای از محصولات خود را در نمایشگاه Pharmapack 2019 که در پاریس برگزار میشد معرفی کردند. محصولات تولید شده دارای سطوح مختلفی از سختی (Hardness) بوده که این مساله انعطاف پذیری تولید و آسانی فرایند را فراهم می آورد. این آمیزه همچنین می توانند با استفاده از روش های مرسوم و با استفاده از اتیلن اکسید، گاما تا تابش الکترون سترون شوند. محصولاتی که در کاربردهای پزشکی استفاده می شوند باید ویژگی های متفاوتی را دارا باشند. آمیزه های جدید تولید شده نیز این ویژگی ها را دارا بوده که از جمله ی آن ها می توان به فاقد فلزات سنگین بودن، لاتکس، PVC و فتالات اشاره کرد.
    قیمت پایه محصولات پتروشیمی بر اساس متوسط نرخ ارز در سامانه نیما (86050 ) محاسبه و اعلام شد
    0 قیمت پایه محصولات پتروشیمی بر اساس متوسط نرخ ارز در سامانه نیما (86050 ) محاسبه و اعلام شد
    دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی در شرکت ملی پتروشیمی نرخ محاسبه قیمت پایه محصولات پتروشیمی را برای اولین هفته از آخرین ماه سال با نرخ دلار نیمایی 86050 اعلام کرد
    استعلام بها خرید ،حمل ، نصب و راه اندازی تجهیزات آزمایشگاهی
    0 استعلام بها خرید ،حمل ، نصب و راه اندازی تجهیزات آزمایشگاهی
    شماره آگهی:

    استعلام بها خرید ،حمل ، نصب و راه اندازی تجهیزات آزمایشگاهی مرکز بهداشتی درمانی ملاثانی رسانه منتشرکننده سایت های اینترنتی

    برگزار کننده : دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

    تاریخ انتشار : 1397/12/06

    مهلت ارسال مدارک : 1397-12-07

    آدرس :

    تلفن :

    ایمیل :

    وب سایت : http://nt.ajums.ac.ir

    مناقصه تامین مواد شیمیایی (عراق)
    0 مناقصه تامین مواد شیمیایی (عراق)
    شماره آگهی:

    مناقصه تامین مواد شیمیایی رسانه منتشرکننده سایت های اینترنتی کشور عراق

    برگزار کننده : REBUILDING IRAQ

    تاریخ انتشار : 1397/12/06

    مهلت ارسال مدارک : 1397-12-13

    آدرس :

    تلفن : 04408007723004

    ایمیل : marketing@ziyen.com

    وب سایت :

    مناقصه تامین هیدرازین هیدرات
    0 مناقصه تامین هیدرازین هیدرات
    شماره آگهی:

    مناقصه تامین هیدرازین هیدرات رسانه منتشرکننده ایران

    برگزار کننده : بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر

    تاریخ انتشار : 1397/12/06

    مهلت ارسال مدارک : 1397-12-14

    آدرس : بوشهر- نیروگاه اتمی- شرکت بهره برداری-امور قراردادها-

    تلفن : 07731112551 - 07731112554

    ایمیل :

    وب سایت :

    مناقصه خرید 1- پرکلرواتیلن 4 تن 2- چسب
    0 مناقصه خرید 1- پرکلرواتیلن 4 تن 2- چسب
    شماره آگهی:

    مناقصه خرید 1- پرکلرواتیلن 4 تن 2- چسب 4031 دو تن 3- نیترات سرب 10 تن 4- سرنج (اکسید سرب قرمز) 4 تن 5- استون 5 تن 6- اکسید بیسموت 4 تن رسانه منتشرکننده اطلاعات

    برگزار کننده : صنایع هفتم تیر اصفهان

    تاریخ انتشار : 1397/12/06

    مهلت ارسال مدارک : 1397-12-11

    آدرس : کیلومتر 45 جاده اصفهان- مبارکه

    تلفن : 031-33972227

    ایمیل :

    وب سایت :

    مناقصه خرید 150 تن سیانور سدیم
    0 مناقصه خرید 150 تن سیانور سدیم
    شماره آگهی:

    مناقصه خرید 150 تن سیانور سدیم با خلوص حداقل 40 درصد مبلغ تضمین (ریال) 900,000,000 رسانه منتشرکننده زاینده رود

    برگزار کننده : مجتمع طلای موته

    تاریخ انتشار : 1397/12/06

    مهلت ارسال مدارک : 1397-12-12

    آدرس :

    تلفن :

    ایمیل :

    وب سایت : WWW.SETADIRAN.IR

    خانه
    دسته ها
    جستجو
    0 سبد
    پروفایل
    بیشتر
    تماس
    دسته بندی ها
    مواد شیمیایی
    آرایشی,بهداشتی وسلامت
    خاک، کود و آفت کش
    ابزار و تجهیزات صنعتی
    رنگ، رزین و ساختمان
    تجهیزات آزمایشگاهی
    بازگشت به بالا