در حال بارگزاری ...
0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
دسته بندی
    بسته
    خبرخوان

    نوشته های وبلاگ  "2019"  از "آذر"

    انجمن ملی پلیمر ایران دومین رویداد بزرگ نوآوری در صنعت پلاستیک را برگزار می کند
    0 انجمن ملی پلیمر ایران دومین رویداد بزرگ نوآوری در صنعت پلاستیک را برگزار می کند
    دومین همایش نوآوری در صنعت پلاستیک سی دی ماه سال جاری در سازمان مدیریت صنعتی برگزار می شود. این همایش که با حضور متخصصان و فعالان اقتصادی کشور برگزار می شود در سازمان مدیریت صنعتی میزبان فعالان اقتصادی و علاقه مندان به صنعت پلاستیک و پلیمر است. در این همایش محورهایی چون: اهمیت نوآوری و شاخص های آن در صنعت پلاستیک به همراه مطالعه تعدادی از شرکت های داخلی، پلاستیک ها و محیط زیست، فرصت ها و تهدیدها، ارائه راهکارهای نوآورانه جهت توسعه و بهبود فضای کسب و کار؛برنامه و مسوولیت دولت و صنایع خصوصی و ارائه نیازهای فناورانه صنعت و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان مطرح می شود. علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این همایش تخصصی و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با تلفن های 88927986-7 - 021 تماس برقرار کنند.
    پتروشیمی تندگویان و بوعلی سینا راهی بورس می شوند
    0 پتروشیمی تندگویان و بوعلی سینا راهی بورس می شوند
    مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس از قطعیت بورسی شدن دو شرکت پتروشیمی تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: در سال آینده شاهد بورسی شدن شرکت‌های زیرمجموعه این هلدینگ خواهیم بود. جعفر ربیعی، در مورد عرضه اولیه شرکت‌های پتروشیمی توضیح داد: در مورد بورسی شدن دو شرکت پتروشیمی بوعلی سینا و تندگویان سر قول خود هستیم و سهام این شرکت‌ها قبل از سال جدید و در سه ماهه زمستان سال جاری در بورس عرضه خواهد شد. وی ادامه داد: اینکه چند درصد سهام این شرکت‌ها در بورس عرضه خواهد شد، بر اساس قوانین بورس است و نمی‌توانیم خلاف آن عمل کنیم. مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس به این سوال که آیا شاهد عرضه اولیه‌های دیگری در سال جاری در بورس خواهیم بود یا خیر؟ پاسخ داد: امسال فقط دو شرکت مذکور از زیرمجموعه هلدینگ بورسی خواهند شد، اما در سال آینده باز هم شاهد بورسی شدن شرکت‌ها خواهیم بود که اسامی آن‌ها بعدا اعلام می‌شود. بر اساس این گزارش، ربیعی پیش از تصمیم این هلدینگ برای بورسی کردن شرکت های تابعه هلدینگ خلیج فارس خبر داده و اعلام کرده بود که این تصمیم، بسیار سخت است. وقتی شرکتی در بورس می‌رود از دست مدیران خارج و همه چیز شفاف می‌شود، در نتیجه بسیار سخت است. اما قول می‌دهیم که امسال دو شرکت دیگر را هم بورسی کنیم. به گفته این مقام مسئول، "آریا ساسول"، "تند گویان" و "بوعلی سینا" سه شرکتی هستند که حداقل دو تا از آنها بورسی خواهند شد.
    عودت پلکانی مالیات بر ارزش افزوده به صادرکنندگان
    0 عودت پلکانی مالیات بر ارزش افزوده به صادرکنندگان
    موضوع مالیات بر ارزش افزوده صادرات، ماه‌ها است که به یکی از معضلات اصلی صادرکنندگان کشور تبدیل شده است، به نحوی که بنا به اعلام سازمان امور مالیاتی، بالغ بر ۲۵۰۰ تا ۲,۷۰۰ میلیارد تومان از منابع مالی صادرکنندگان، نزد این سازمان بلوکه شده و به دلیل تأخیر در ارائه فهرست اسامی صادرکنندگانی که رفع تعهد ارزی کرده‌اند، از سوی بانک مرکزی، این سازمان نمی‌تواند مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان را به موقع پس دهد. مطابق با قانون، سازمان امور مالیاتی مکلف است که حداکثر ظرف مدت یکماه، مالیات بر ارزش افزوده دریافتی از صادرکنندگان را به حساب آنها واریز کرده و مسترد نماید، اما از سال گذشته به دلیل شرایط خاص ارزی کشور، دولت تمامی صادرکنندگان را مکلف به رفع تعهد ارزی نموده و از سوی دیگر، استرداد مالیات بر ارزش افزوده صادرات را نیز در قانون بودجه سال ۹۸ کل کشور، منوط به رفع تعهد ارزی و صدور گواهی نامه از سوی بانک مرکزی و ارسال آن به سازمان امور مالیاتی کرده است. بر این اساس به دلیل تاخیرهایی که بانک مرکزی در ارسال فهرست اسامی صادرکنندگانی که رفع تعهد ارزی کرده‌اند، مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان، ماه‌ها است که بازگشت داده نمی‌شود و بخش عمده‌ای از منابع مرتبط با نقدینگی آنها را در این قالب بلوکه کرده است. حال خبرها حکایت از آن دارد که قرار است به تناسب رفع تعهد ارزی که صادرکنندگان انجام می‌دهند، مالیات بر ارزش افزوده آنها به سرعت بازگشت داده شود. یک مقام مسئول در نظام بانکی در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: قرار بر این است که بانک مرکزی فهرست صادرکنندگانی که رفع تعهد ارزی کرده اند، حداکثر ظرف مدت یکماه به سازمان امور مالیاتی ارائه داده و در آن حتی اگر صادرکننده‌ای بخشی از ارز حاصل از صادرات خود را بازگردانده باشد، به تناسب همان مبلغ، مالیات بر ارزش افزوده او نیز بازگشت داده شود. وی افزود: بر این اساس اگر یک صادرکننده ۷۰ درصد یا بیشتر از ارز حاصل از صادرات خود را بازگردانده باشد، تمام مالیات بر ارزش افزوده پرداختی او بابت صادرات، به حسابش برگشت داده می‌شود و به همین تناسب، سایر صادرکنندگان نیز منابع پرداختی خود را از سازمان امور مالیاتی بازمی ستانند. این مقام مسئول گفت: از این پس، بازگشت مالیات بر ارزش افزوده صادرات به صورت پلکانی مسترد خواهد شد.
    چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا بازنده بزرگ جنگ تجاری چین و آمریکا
    0 چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا بازنده بزرگ جنگ تجاری چین و آمریکا
    به نقل از رویترز، صادرات کره جنوبی احتمالاً برای سیزدهمین ماه پیاپی در دسامبر هم کاهش یافته ولی سرعت این کاهش کند تر بوده است. ثابت شدن قیمت تراشه های کامپیوتری و بهبود تقاضای چین امید را به اقتصاد تجارت محور این کشور بازگردانده است. طبق پیش‌بینی اقتصاددان ها، فروش محصولات کره ای در خارج از کشور در ماه دسامبر نسبت به سال گذشته 6 درصد کاهش داشت که کمترین میزان کاهش از ماه آوریل تا حالاست. کاهش پیش بینی شده صادرات برای ماه دسامبر بسیار کمتر از 14.4 درصدی است که در نوامبر ثبت شد و احتمالاً به کاهش دو رقمی صادرات طی 6 ماه گذشته پایان می‌دهد. اطلاعات اولیه نشان داد صادرات کره جنوبی در بیست روز اول ماه دسامبر 2 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته که آهسته ترین سرعت کاهش در سال جاری میلادی بوده است و احتمالا نشان می دهد این روند کاهش صادرات رو به پایان است. کاهش صادرات کره جنوبی در ماه دسامبر سال گذشته آغاز شد. چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا بدترین ضربه را از کاهش تقاضای جهانی به خاطر جنگ تجاری چین و آمریکا خورد. هفته گذشته، وزارت دارایی کره جنوبی هدف رشد اقتصادی برای سال آینده را 2.4 درصد تعیین کرد ، در حالی که رشد اقتصادی در سال جاری میلادی 2 درصد تخمین زده می‌شود. این رقم بد ترین رشد اقتصادی طی یک دهه گذشته است. کره جنوبی برای حمایت از اقتصادش به روند جهانی کاهش نرخ بهره پیوسته و دوبار در جولای و اکتبر، نرخ بهره را پایین آورد. همچنین پیش بینی می شود قیمت مصرف کننده در کره جنوبی به طور متوسط 0.6 درصد در دسامبر افزایش یافته باشد. این رقم در ماه گذشته 0.2 درصد بود. به عقیده اقتصاددان ها، تولید صنعتی کره جنوبی در نوامبر 0.5 درصد نسبت به ماه قبل افزایش داشته است.
    Evonik تولید رزین سیلیکونی دوستدار محیط زیست جهت رنگ های پایه آب را آغاز کرد
    0 Evonik تولید رزین سیلیکونی دوستدار محیط زیست جهت رنگ های پایه آب را آغاز کرد
    بخش Coating Additives شرکت Evonik تولید یک رزین سیلیکونی دوستدار محیط زیست را آغاز کرده است. این رزین بطور ویژه برای پوشش های پایه آب توسعه داده شده است. این رزین جایگزین رزین های پایه حلال قبلی که تولید آنها در چین کاهش داده شده یا بطور کامل ممنوع شده است خواهد شد. این رزین سیلیکونی مقاوم در برابر حرارت با نام تجاری SILKOFTAL HTW 3 به بازار عرضه می شود و تمام نیازمندی های فرمولاسیون های زیست سازگار را برآورده می سازد. این رزین فاقد حلال های آلی می باشد و میزان VOC را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. SILKOFTAL HTW 3 بعنوان بخشی از پوشش های خارجی برای تماس با مواد غذایی مناسب می باشد. با حذف بعضی از اجزای بحرانی ، این رزین سیلیکونی بر اساس GHS در دسته مواد خطرناک (hazardous) قرار نمی گیرد. ترکیبی از خواص (شامل عملکرد بالا ، حمل و نقل آسان و تاییدیه برای تماس با مواد غذایی) این محصول را در بازار به یک محصول بی همتا تبدیل کرده است. استفاده از SILKOFTAL HTW 3 برای مشتریان آزادی عمل بیشتری در فرموله کردن پوشش ها ایجاد می کند و می تواند با محدوده گسترده ای از رنگدانه ها ترکیب شود. این محصول در هر کاربردی که پوشش های کوره ای استفاده می شوند می تواند استفاده شود (برای مثال در toaster یا سایر لوازم خانگی الکتریکی). مقاومت حرارتی آن تا دمای °C 200 می باشد. flash point آن بالای °C 90 می باشد که این یک مزیت برای انبارداری و حمل و نقل می باشد. به گفته Maximilian Morin رئیس بخش پوشش های صنعتی ، SILKOFTAL HTW 3 با سختگیرانه ترین قوانین زیست محیطی مطابقت دارد.
    چسب سنگ نانویی، از پایان نامه دانشجویی تا یک محصول صنعتی
    0 چسب سنگ نانویی، از پایان نامه دانشجویی تا یک محصول صنعتی
    یک شرکت نانویی موفق به تولید چسب سنگ آنتی‌باکتریال نانویی شده است که می‌توان از آن در بیمارستان‌ها، استخرها و تمام سازه‌هایی که نیاز به پوشش آنتی‌باکتریال دارند، استفاده کرد. این پروژه ماحصل تداوم کار روی نتایج پایان‌نامه دانشجویی یکی از دانش‌آموختگان حوزه فناوری‌نانو است. چسب سنگ آنتی‌باکتریال نانویی شرکت مهندسی ایده سازان و فناوران جوان صنعت، ماحصل فعالیت‌ یکی از دانش‌آموختگان این مرز و بوم است که روی سنتز نانوذرات اکسید روی کار می‌کرد که در نهایت بعد از فارغ‌التحصیل شدن و توسعه این فناوری، اقدام به تولید این محصول کرده است. محمد مهدی نعمتی، مدیرعامل شرکت مهندسی ایده سازان و فناوران جوان صنعت می‌گوید: در دوران دانشجویی روی سنتز نانوذرات اکسید روی کار می‌کردم، بعد از فارغ‌التحصیلی و استخدام در دانشگاه علوم پزشکی متوجه نیاز بخش پزشکی به مواد آنتی‌باکتریال شدم. اتاق‌های عمل نیاز به تمیزکاری روزانه دارند و گاهی در طول روز چند بار باید تمیز شوند، از آنجایی که نانوذرات اکسیدروی خواص آنتی‌باکتریال داشتند به فکر تولید پوشش نانویی از این نانوذرات افتادم، پوشش که بتواند مانع جذب خون به دیوار شده و به سادگی از سطح زدوده شود. ماحصل این کار، تولید پوشش‌هایی از جنس اکسید روی بود که دارای خواص آنتی‌باکتریال هستند. نانوپوشش آنتی‌باکتریال موسوم به پلی‌نانوپاک و نانوچسب آنتی باکتریال از جمله محصولات شرکت مهندسی ایده سازان و فناوران جوان صنعت هستند. مهندس نعمتی می‌گوید: تا پیش از این در یکی از مراکز رشد مستقر بودیم و تازه سه ماه است که دفتر مستقلی برای شرکت گرفته‌ایم. شرکت ما بسیار نوپا بوده اما تا اینجای کار موفق عمل کرده است. ما تا کنون ۸۰۰ کیلو از چسب نانویی آنتی‌باکتریال فروخته‌ایم. این چسب به صورت پایلوت در پروژه‌های مختلف نظیر اطاق عمل و آزمایشگاه بیمارستان شهید فقیهی شیراز و اطاق عمل و آزمایشگاه بیمارستان حضرت زینب شیراز مورد استفاده قرار گرفته است به اعتقاد مدیرعامل شرکت مهندسی ایده سازان و فناوران جوان صنعت این پوشش نانویی می‌تواند عفونت را در فضای بیمارستانی کنترل کند. نعمتی از کم‌توجهی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نسبت به فناوری‌های نوین نظیر این محصول گله‌مند بوده و امیدوار است که اعتماد به شرکت‌های نوپا و محصولات پیشرفته این شرکت‌ها در صنعت افزایش یابد تا مسیر توسعه فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان هموارتر شود. نانوچسب آنتی‌باکتری نانویی به صورت اختراع در داخل کشور ثبت شده است. این محصول دانش بنیان این امکان را به مصرف کننده می‌دهد که بتواند بیشتر سطوح مثل چوب، سنگ، شیشه و غیره را در مدت زمانی کوتاه بچسباند و همچنین در کاربردی خاص از این محصول می توان به عنوان عایق در سطوح مختلف نظیر استخر، پشت بام، سرویس بهداشتی و غیره استفاده نمود. از جمله کاربردهای دیگر این محصول استفاده از آن به عنوان افزودنی به بتون است که سبب آبگریزی و عدم ترک خوردن بتون می‌شود این محصول دارای نانو ذرات اکسید روی بودن و خاصیت آنتی باکتریالی دارد و این خاصیت محصول را در کاربرد به عنوان درزگیری بسیار متمایز از سایر محصولات مشابه می نماید. از جمله گواهی نامه و تاییدیه‌های این محصول می‌توان به گواهی ثبت اختراع، نانو مقیاس و استاندارد ۱۰۹۰۰آنتی باکتریال و ۱۴۷۱۸ چسب سنگ اشاره نمود.
    راهنمای طراحی قطعه و قالب/ ماشین کاری و نماکاری
    0 راهنمای طراحی قطعه و قالب/ ماشین کاری و نماکاری
    قطعات قالب گیری شده با تزریق به‌ندرت نیاز به ماشین‌کاری یا نماکاری (Finishing) دارند. عملیات ماشین‌کاری شرح داده شده در این بخش، متهکاری (drilling)، برقوکاری (reaming) (به گشاد کردن یا بزرگ کردن سوراخ قطعات فلزی با برقو، برقوکاری گفته می‌شود)، اره کشی (sawing)، سوراخ کردن، برش ریژهای (Die Cut) و غیره، معمولا برای ساخت پیش نمونه‌ و برای پلیسه گیری (trimming) یا اصلاح قطعات تولیدشده توسط فرایندهای دیگر مانند گرماشکل دهی یا رانشگری استفاده می‌شود. مته کاری و برقوکاری با این که مته کاری و برقوکاری اغلب برای تشکیل سوراخ‌ها در قطعات گرماشکل دهی شده یا پیش نمونه‌ استفاده می‌شوند، با این حال می‌توانند سوراخ هایی در قطعات قالب گیری شده تزریقی ایجاد کنند، هنگامی که تشکیل سوراخ نیاز به عملیات جانبی پیچیده‌ یا درونه ها (insert) دارد. گرمایش بیش‌ازحد، چسبیدن (gumming) و تنش های ناشی از ماشین‌کاری باعث ایجاد بیشترین مشکلات می شود، به‌خصوص هنگامی‌که قطعات تحت مته کاری از آمیزه های پلی کربنات ساخته شده باشد. تیغه ها (bits) و مته‌های تیز که برای پلاستیک ها و سرعت های مته کاری مناسب طراحی‌شده‌اند، اکثر مشکلات را برطرف می‌کنند. به‌طورکلی مته‌های پلاستیک ها، به‌منظور کاهش اصطکاک، شیارهای (flute) پهن براق دارند و هم چنین برای حذف سریع ‌تراشه‌ها (chips)، طرح‌های مارپیچی (helix) یا حلزونی (spiral) دارند. زاویه نقطه مته کاری برای پلاستیک‌ها معمولا بین 60 تا 90 درجه است، زاویه‌های کوچک‌تر برای سوراخ های کوچک‌تر و زاویه‌های بزرگ‌تر برای سوراخ های بزرگ‌تر است. سرعت مته کاری پیشنهادشده برای اکثر پلاستیک‌ها بین 100 تا 200 فوت بر دقیقه است. در شرایط ایده ال (سرمایش خوب، مته های تیز و حذف کارآمد تراشه) آهنگ خوراک سریع‌تر معمولا امکان‌پذیر است.
    جهش 2893 واحدی شاخص بورس تهران
    0 جهش 2893 واحدی شاخص بورس تهران
    شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با افزایش 2893 واحد به رقم 362 هزار و 259 واحد رسید. به گزارش خبرنگار نیپنا، شاخص بورس تهران روز جاری نیز رشد شاخص را به ثبت رساند و امروز نیز شاخص کل 2893 واحد رشد را تجربه کرد و به رقم 362 هزار و 259 واحد رسید. شاخص کل نیز با معیار هموزن 976 واحد افزایش یافته و به رقم 113 هزار و 581 واحد رسید. امروز معامله‌گران بورس بیش از 3.7 میلیارد سهام حق تقدم و اوراق مالی در قالب 519 هزار معامله و به ارزش 2273 میلیارد تومان دادوستد کردند. شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی 774 واحد رشد کرده و به رقم 96 هزار و 926 واحد رسید و شاخص قیمت با معیار هموزن 652 واحد افزایش یافته و به رقم 75 هزار و 855 واحد رسید. شاخص آزاد شناور نیز با افزایش 2335 واحد به رقم 428 هزار و 704 واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با افزایش 1062 واحد به رقم 258 هزار و 526 واحد رسید و شاخص بازار دوم بورس با افزایش 10 هزار و 563 واحد رقم 758 هزار و 130 واحد را ثبت کرد. همچنین امروز نمادهای پتروشیمی خلیج فارس، نفت و گاز و پتروشیمی تامین، پالایش نفت بندرعباس، گسترش نفت و گاز پارسیان، صنعتی و معدنی چادرملو و پالایش نفت تبریز در تقویت شاخص بورس اثرگذار بودند و نماد فولاد مبارکه در کاهش شاخص بورس بیشترین اثر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشته است. امروز نمادهای پربیننده مربوط به بانک تجارت و قیمت هر سهم 479 ریال، بانک ملت با قیمت هر سهم 5982 ریال، بانک اقتصاد نوین 3200 ریال، پالایش نفت اصفهان،‌ فولاد مبارکه، سایپا، ایران‌ترانسفو از نمادهای پربیننده بوده‌اند. همچنین بانک صادرات نیز از نمادهای پربیننده بوده است. بر پایه این گزارش آ شاخص فرابورس نیز بیش از ۵۲ واحد رشد داشت و بر روی کانال چهار هزار و ۶۶۶ واحد ثابت ماند و در این بازار یک میلیارد و ۴۹۶ میلیون برگه سهم به ارزش بیش از ۱۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال داد و ستد شد. بیشترین تاثیر مثبت را در بین تمامی نمادها، نماد سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، پتروشیمی مارون (مارون)، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب) و پتروشیمی شیراز (شراز) ‌ بر شاخص این بازار داشتند. فرابورس ایران (فرابورس)، تولید برق عسلویه مپنا (بمپنا)، کشتیرانی دریای خزر (حخزر) و قاسم ایران (قاسم) هم مانع از رشد بیشتر این شاخص شدند.
    افزایش 900 هزار تنی ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی چین
    0 افزایش 900 هزار تنی ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی چین
    شرکت لیوندل باسل به دنبال مشارکت در یک سرمایه گذاری مشترک برای تولید سالانه 300 هزار تن پروپیلن اکساید و 600 هزار تن استایرن مونومر در چین است. به گزارش نیپنا به نقل از آرگوس مدیا، شرکت هلندی لیوندل باسل و سینوپک چین روز دوشنبه (دوم دی‌ماه) از یک سرمایه‌گذاری مشترک برای ساخت واحد پروپیلن اکساید (PO) و استایرن مونومر (SM) در شهر نینگبو چین خبردادند. براساس یک توافقنامه اولیه غیرالزام‌آور، این سرمایه‌گذاری مشترک شامل ساخت واحد پروپیلن اکساید (PO) و استایرن مونومر (SM) در شهر نینگبو چین خواهد بود. انتظار می‌رود این تاسیسات سالانه 300 هزار تن پروپیلن اکساید و 600 هزار تن استایرن مونومر تولید کند. ساخت این واحد از اوایل سال 2020 میلادی آغاز می‌شود، انتظار می‌رود بهره‌برداری از این تاسیات در سال 2022 میلادی به بهره‌برداری برسد. در صورت تکمیل این واحد پتروشیمی، سرمایه‌گذاری مشترک کلی لیوندل باسل و سینوپک چین در شهر نینگبو موسوم به نینگبو زد‌آرسی‌سی لایندل کمیکال تکمیل خواهد شد.
    افزایش 13 درصدی تولید و فروش شرکت پلی پروپیلن جم
    0 افزایش 13 درصدی تولید و فروش شرکت پلی پروپیلن جم
    میزان تناژی تولید و فروش شرکت پلی پروپیلن جم 13درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ثبت رساند. به گزارش نیپنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی جم، شرکت پلی پروپیلن جم از شرکت های تابعه این مجموعه در هشت ماهه نخست سال 1398 توانسته است در زمینه میزان تناژی تولید و فروش، عملکرد سنوات گذشته را پشت سر بگذارد. بر این اساس مجموع تولید این شرکت در هشت ماهه نخست سال 1398 به میزان 185،519 تن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که میزان تولید 164،055 تن بود، افزایش 13 درصدی را نشان می دهد. لازم به ذکر است تا پیش از دستیابی به این مهم، بیشترین میزان تولید در مدت مشابه هشت ماهه در سنوات ماضی مربوط به سال 1396 با تولید 182،777 تن بود که عملکرد هشت ماهه سال 1398 نشان از رکورد شکنی در این عرصه دارد. همچنین بر اساس پیش بینی های صورت گرفته انتظار می رود میزان تولید تا پایان سال 1398 به رقم 270 هزار تن برسد. در خصوص میزان فروش محصولات که عمدتاً در بورس کالای ایران عرضه شده و به فروش می رسد، میزان کل فروش تا پایان آبان ماه سال جاری عدد 165،399 تن را نشان می دهد که این میزان فروش نیز حاکی از افزایش 8 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل با فروش 153،267 تن است. از منظر مبلغ فروش محصولات شرکت، گزارش ها نشان دهنده فروش به میزان حدود 2،000 میلیارد تومان می باشد که گویای افزایش چشمگیر بیش از 90 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است. مبلغ فروش محصولات در هر ساله به دلیل افزایش میزان فروش و تغییر نرخ فروش محصولات دارای رشد بوده است، اما در سال جاری مبلغ فروش به میزان قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. از آنجایی که گزارش صورت های مالی حسابرسی شده شش ماهه نیز در زمینه درآمدهای عملیاتی رشد بیش از دو برابری را معادل 15،437 میلیارد ریال را نشان می دهد و میزان افزایش سود عملیاتی نیز حدود 136 درصد نسبت به مدت مشابه سال 1397 بوده است، می توان با توجه به آمارهای فوق الذکر در خصوص میزان تولید و فروش، نسبت به تحقق سود هر سهم بیش از دو برابری نسبت به سال گذشته امیدوار بود. موضوعی که در EPS شش ماهه شرکت و با تحقق 3،103 ریال سود به ازای هر سهم مشخص است. جم پیلن حدوداً بیش از 95 درصد محصولات خود را در بورس کالای ایران عرضه می نماید که به طور تقریبی 35 درصد سهم محصولات پلی پروپیلن معامله شده در بازار بورس کالا به این شرکت تعلق دارد. بخش باقیمانده محصولات به کشورهای هدف صادر می گردند. شرکت پ پ جم در نظر دارد با اولویت تأمین نیازهای داخلی، در بخش صادرات نیز به بازارهای جدید بیندیشد و از دیدگاه استراتژی های بازاریابی، توسعه بازار فروش را در دستور کار خویش قرار داده است.
    خانه
    دسته ها
    جستجو
    0 سبد
    پروفایل
    بیشتر
    تماس
    دسته بندی ها
    مواد شیمیایی
    آرایشی,بهداشتی وسلامت
    خاک، کود و آفت کش
    ابزار و تجهیزات صنعتی
    رنگ، رزین و ساختمان
    تجهیزات آزمایشگاهی
    بازگشت به بالا