در حال بارگزاری ...
0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
دسته بندی
    بسته
    خبرخوان

    نوشته های وبلاگ  "2019"  از "آبان"

    شرکت Braskem رزین هیدروکربنی جدید با بوی کم معرفی کرد
    0 شرکت Braskem رزین هیدروکربنی جدید با بوی کم معرفی کرد
    Braskem در حین FEICA اعلام کرد که محصول جدیدی به رزین های هیدروکربنی Unilene اضافه کرده است. این رزین جدی با نام تجاری Unilene LN به بازار عرضه می شود. این محصول جدید یک رزین هیدروکربنی 9 کربنه می باشد و دارای بوی کمی می باشد. ظرفیت تولید سالانه این رزین حدود 5000 تن می باشد. توسعه رزین Unilene LN در نتیجه بهبود فرآیند تولید می باشد طوری که Braskem قادر شده است میزان نفتالین در رزین را به زیر 100 بخش در یک میلیون بخش (100 ppm) برساند. این رزین جدید نیازمندی های صنایع رنگ و چسب ها را برآورده می سازد و این اطمینان را حاصل می کند که هم در فرآیند های تولید و هم در مرحله مصرف محصول نهایی بوی کمتری ایجاد خواهد شد. رزین های هیدروکربنی Unilene عمدتا در بازار چسب ها در فناوری های پایه حلال ، PSA و hot-melt استفاده می شوند. این رزین ها در گرید های مختلفی با نقطه نرم شدگی متفاوت در دسترس می باشند. استفاده از این رزین ها زمان اعمال را کاهش می دهد. این رزین های هیدروکربنی با پلیمر های مختلف از جمله لاستیک طبیعی ، SBR و پلی کلروپرن سازگار می باشند. مشخصات رزین های Unilene عبارتند از: - خشک شدن سریع – چسبندگی خوب به زیرآیند های مختلف – براقیت بالا – جامد بالا – خواص دفع آب و آبگریزی. این رزین ها دارای پایداری شیمیایی مناسبی بوده و با انواع مختلف پلیمر ها سازگار می باشند. خاوص بالای این رزین ها ، آنها را برای کاربرد های صنعتی با عملکرد بالا مناسب می کند. Unilene LN بوسیله مهندسان شیمی در کارخانه Braskem واقع در ABC Petrochemical Complex توسعه داده شده است. این محصول در حال حاضر در امریکای لاتین ، ایالات متحده امریکا ، آسیا ، اروپا و برزیل برای فروش موجود می باشد. به گفته Annik Varela مدیر فروش مواد شیمیایی ویژه در Braskem ، این شرکت بعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان رزین های هیدروکربنی در امریکای لاتین سعی دارد محصولات جدید را با توجه به نیاز های مشتریان توسعه دهد و توسعه محصول جدید نیز در همین راستا انجام شده است.
    توسعه پلاستیک‌های فرامهندسی برای بهبود مقاومت خوردگی و شکست در ماشین‌آلات
    0 توسعه پلاستیک‌های فرامهندسی برای بهبود مقاومت خوردگی و شکست در ماشین‌آلات
    به قطعات مورد استفاده در خودروها یا ماشین‌آلات صنعتی که دارای مقاومت گرمایی، مقاومت در برابر پارگی و خوردگی هستند، پلاستیک‌های فرامهندسی می‌گویند. این مواد مستحکم‌تر هستند و فرایند تولید را متحول کرده‌اند. تیمی از پژوهشگران در ژاپن بر اساس این مواد روشی جدید برای بهبود مقاومت در برابر پارگی و خوردگی ماشین‌آلات توسعه دادند تا به این ترتیب از خوردگی در محیط فرایند تولید جلوگیری کنند. نویسنده مقاله آقای Kenta Yamanaka می‌گوید: «بازار جهانی فراپلاستیک‌ها در سال‌های اخیر رشد بسیاری کرده است، چرا که این مواد مقاومت دمایی بسیار بالا، استحکام مکانیکی خوب و مقاومت شیمیایی و مقاومت در برابر حلال خوبی به ویژه در محیط‌های با دمای بالا دارند. با این حال در طول فرایند تولید، ماردون به سبب نوع حرکت در محیطی که مواد حاوی الیاف تقویتی شیشه دارد، معمولاً دچار خستگی می‌شود». فراپلاستیک‌های مهندسی همچنین به گاز سولفوردار تجزیه می‌شوند که در نتیجه محیطی بسیار خورنده را افزون بر شرایط فرسایش فیزیکی ایجاد می‌کنند. ماردون‌ها در ماشین‌آلات تولید نمی‌توانند برای مدت طولانی در چنین محیطی دوام بیاورند. برای حل این مسئله آقای Yamanaka و همکارانش بر روی یک آلیاژ استیل مطالعه می‌کنند که در حال حاضر عمدتاً برای تولید ابزار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این آلیاژ خواص مکانیکی بسیار عالی در دمای اتاق و دماهای بالاتر از آن دارد اما نسبت به خوردگی ضعف دارد. پژوهشگران از این آلیاژ به همراه مس استفاده کرده‌اند. آقای Yamanaka می‌گوید: «مقاومت پارگی و مقاومت خوردگی در استیل عموماً یک رابطه معکوس است؛ با کم شدن یکی، دیگری بیشتر می‌شود. ما در این مطالعه نشان دادیم که افزودن مس به استیل بسیار سخت به صورت قابل توجهی مقاومت خوردگی آلیاژ را بهبود می‌دهد و در نهایت منجر به ایجاد ترکیبی از خواص مقاومت پارگی و خوردگی خوب به صورت همزمان می‌شود». پس از آن که آلیاژ از طریق تصویربرداری و مطالعات تجربی تحلیل شد، پژوهشگران یافتند که توسعه یک استیل با مقاومت پارگی و خوردگی موفقیت‌آمیز بوده است. پس از این مرحله، این پژوهشگران در نظر دارند که خواص آلیاژ را برای کاربرد در حوزه‌های دیگر مورد بررسی قرار دهند.
    هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران آدر ماه برگزار می شود
    0 هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران آدر ماه برگزار می شود
    هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران ۲۶ تا ۲۹ آذرماه جاری هم‌زمان با هفته پژوهش‌وفناوری و بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد. نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران در ۱۳ بخش موضوعی نفت و پتروشیمی، برق، الکترونیک و نرم‌افزار، عمران و ساختمان، مکانیک، شیمی و متالوژی، کشاورزی و محیط‌زیست، فیزیک پایه، تجهیزات عمومی آزمایشگاهی، مواد آزمایشگاهی، مهندسی پزشکی و زیست مواد، تجهیزات تست و آزمون صنعتی و خدمات کالیبراسیون برگزار می‌شود. دکتر پیمان صالحی، معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این نمایشگاه گفت: حضور قطعی ثبت‌نام کنندگان در نمایشگاه پس از تأیید فنی محصولات آن‌ها و محرز شدن نقش آنان در بومی‌سازی و دستیابی به فناوری ساخت و یا تولید محصولات امکان‌پذیر خواهد بود. محصولات نیز مطابق سال‌های قبل با دو سنجه سطح فناوری ذاتی و میزان بومی‌سازی، ارزیابی و سطح‌بندی می‌شوند و شرکت‌ها می‌توانند دستورالعمل ارزیابی فنی محصولات را در سایت نمایشگاه مشاهده کنند. معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی در خصوص حمایت‌های این نمایشگاه افزود: با توجه به نام‌گذاری سال ۹۸ از سوی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به‌عنوان "رونق تولید"، معاونت علمی در راستای حمایت از تولیدکنندگان و فناوران داخلی، همانند دوره‌ گذشته، برای محصولات سطح اول تا سوم، از ۵۰ تا ۱۰ درصد قیمت محصولات خریداری شده توسط مراکز علمی و پژوهشی دولتی را بر اساس آیین‌نامه سطح‌بندی، به‌عنوان کمک بلاعوض پرداخت می‌کند. معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری گفت: به‌منظور رونق هرچه بیشتر بازار شرکت‌های عرضه‌کننده تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و ایجاد یک بستر دائمی برای همرسانی عرضه و تقاضا، معاونت تمهیداتی را به‌منظور ارائه تسهیلات لیزینگ برای خریداران بخش خصوصی، ارائه تسهیلات بر اساس میزان فروش به شرکت‌های تولیدکننده به‌منظور افزایش سرمایه در گردش و طرح فروش بدون یارانه با همکاری صندوق توسعه فناوری نانو به‌عنوان کارگزار مالی نمایشگاه، اندیشیده است. با عنایت به اینکه این طرح در طول سال اجرا می‌شود، تنوع محصولات عرضه‌شده گسترده‌تر از نمایشگاه بوده و تجهیزات و مواد مصرفی و سکوبندی و تجهیزات پزشکی می‌توانند در سایت نمایشگاه ثبت‌نام کرده و از مزایای طرح استفاده کنند. بر اساس اعلام ستاد نانو، در دوره ششم نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران که دی‌ماه سال ۱۳۹۷ برگزار شد، ۳۳۷ شرکت بیش از ۹۰۰۰ مدل-محصول را عرضه کردند که تاکنون منجر به فروش قطعی حدود ۱۰۰۰ میلیارد ریال شده است و همچنان امکان خرید از دور قبلی نمایشگاه تا پیش از برگزاری نمایشگاه هفتم وجود دارد.
    به سرپرستی ایران منتشر شد: استاندارد بین‌المللی ویژگی‌های نانومواد خاک رس
    0 به سرپرستی ایران منتشر شد: استاندارد بین‌المللی ویژگی‌های نانومواد خاک رس
    استاندارد بین‌المللی تدوین شده به سرپرستی ایران در زمینه نانومواد خاک رس (Clay Nanomaterial) با عنوان «فناوری نانو – نانومواد خاک رس – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون» پس از ۴ سال تلاش و پیگیری‌های مستمر متخصصان کشورمان منتشر شد. این استاندارد توسط کمیته فنی استانداردهای فناوری نانو و با کمک یک گروه دانشگاهی، در حدود ۴ سال پیش به سازمان بین‌المللی استاندارد (ایزو) پیشنهاد شد. پس از تایید و تصویب پیشنهاد ایران از سوی کشورهای عضو کمیته فنی استاندارد فناوری نانو ایزو، مطالعات مختلف و گسترده‌ای انجام شد و جلسات متعدد کارشناسی با متخصصان داخلی و خارجی برگزار شد. این جلسات به صورت حضوری و هم از طریق وب، با هدف اقناع متخصصان بین‌المللی به عنوان نمایندگان کشورهای عضو ایزو تشکیل می‌شد. سرانجام این استاندارد در ماه میلادی جاری منتشر و در سایت رسمی سازمان بین‌المللی استانداراد (www.iso.org) در معرض استفاده عمومی قرار گرفت. گزارش‌ها نشان می‌دهد که نانومواد خاک رس از اهمیت ویژه‌ای در صنعت و فناوری امروز جهان برخوردار است. نانومواد خاک رس کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف پزشکی و دارویی، بسته‌بندی، رنگ و پوشش، خودرو، لاستیک‌ها و کامپوزیت‌های پلیمری دارد و استفاده از آن در محصولات و مواد باعث بهبود ویژگی‌ها و خواصی از قبیل استحکام و خواص مکانیکی، پایداری حرارتی، مقاومت شیمیایی و مقاومت در برابر نفوذ گازها می‌شود. این استاندارد به پارامترهای متعدد و کاربردی این دسته از نانومواد و روش اندازه‌گیری آن‌ها می‌پردازد که در دادوستدهای بین‌المللی می‌تواند به عنوان استاندارد پایه مورد ارجاع و بهره‌برداری قرار گیرد. پیش‌بینی‌های انجام شده در خصوص بازار نانومواد خاک رس حاکی از رسیدن حجم بازار آن در سال ۲۰۲۳ به حدود ۳٫۵ میلیارد دلار است که این بازار و همچنین بازار صنایع و محصولات استفاده کننده از آن، بدون شک متاثر از استاندارد تدوین شده به سرپرستی ایران خواهد شد. با انتشار این استاندارد، تعداد استانداردهای بین‌المللی تدوین شده به سرپرستی ایران در حوزه فناوری نانو به عدد ۵ استاندارد رسید. هم‌اکنون ایران در کنار کشورهای چین و آلمان با تدوین ۵ استاندارد بین‌المللی در حوزه فناوری نانو در جایگاه چهارم جهان قرار دارد. در رتبه‌بندی موجود برای تعداد استانداردهای بین‌المللی تدوین شده در ایزو در حوزه فناوری نانو، آمریکا با ۱۳ استاندارد رتبه نخست را دارد. ژاپن با ۱۲ استاندارد در رتبه دوم و کشورهای انگلستان و کره جنوبی با ۹ استاندارد به طور مشترک در رتبه سوم قرار دارند. به گزارش ستاد نانو، کمیته فنی استانداردهای فناوری نانو در سال ۱۳۸۵ با هدف به تدوین استانداردهای فناوری نانو و کمک به ایجاد زیرساخت‌های لازم برای پیاده‌سازی استانداردهای محصولات نانو، توسط ستاد ویژه توسعه فناوری نانو تشکیل شد.
    تازه ترین مصوبات کمیته تخصصی پتروشیمی در بیست و پنجمین جلسه
    0 تازه ترین مصوبات کمیته تخصصی پتروشیمی در بیست و پنجمین جلسه
    در بیست و پنجمین جلسه کمیته تخصصی پتروشیمی تازه ترین تصمیم گیری ها در خصوص تامین مواد و تغییر قیمت ها رقم خورد. در این جلسه مقرر شد با توجه به نظر تخصصی انجمن ملی پلیمر ایران، تولید و عرضه پلی اتیلن سنگین گرید اکستروژن Black به تدریج جایگزین Natural شود. همچنین مقرر شد در خصوص EPVC با توجه به ویژگی های فرایندی، نسبت به بازنگری قیمت آن توسط NPC اقدام شود. در این زمینه مقرر شد اتحادیه چرم مصنوعی فهرست پیشنهادی خود را از مصرف کنندگان EPVC به دبیرخانه بر اساس آمار و ظرفیت تولید ارسال کند تا پس از تایید وزارت صنعت،معدن و تجارت برای تعیین درصد عرضه اختصاصی به عنوان مبنای تعیین سهمیه بهین یابی قرار گیرد. اصلاح بند 7 صورتجلسه 24 کمیته تخصصی از جمله سایر مصوبات این جلسه بود که بر اساس آن فقط گریدهای EPS200 و EPS300 پتروشیمی تبریز از عرضه غیر بهین یابی مستثنی شدند و مقرر شد شرط دارا بودن پروانه بهره برداری در عرضه های غیر بهین یابی محصولات پتروشیمی حذف شود. همچنین در این جلسه مقرر شد در خصوص مخصوص LMP عرضه غیر بهین یابی همچنان ادامه یابد و در قیمت این ماده تجدید نظر شود.همچنین با توجه به ذکر منع فروش محصول خریداری شده از بورس در بازار موارد تخلف توسط کمیته به سازمان حمایت منعکس شود. در این جلسه همچنین مقرر شد گزارش مربوط به تولید و مصرف LAB صنایع شوینده توسط دفتر تنظیم بازار وزارت صمت جهت ارائه به کارگروه تنظیم بازار در مدت یک هفته تهیه شود.
    قیمت پایه محصولات پتروشیمی یکشنبه 3 آذر ماه اعلام شد /دلار محاسباتی 107485 ریال
    0 قیمت پایه محصولات پتروشیمی یکشنبه 3 آذر ماه اعلام شد /دلار محاسباتی 107485 ریال
    دفتر صنایع پایین دستی پتروشیمی در NPC به روال یکشنبه ها قیمت پایه محصولات پتروشیمی با نرخ 107485 ریال برای عرضه در بورس کالا اعلام کرد .
    برگزاری همایش بزرگ اوراسیا با حضور رئیس اتحادیه اوراسیایی در تهران
    0 برگزاری همایش بزرگ اوراسیا با حضور رئیس اتحادیه اوراسیایی در تهران
    رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: همایش بزرگ اوراسیا ۱۰ آذر با حضور رئیس اتحادیه اقتصادی اوراسیایی و دیگر وزرای این اتحادیه اقتصادی در تهران برگزار خواهد شد. به نقل از روابط‌عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، حمید زادبوم در این خصوص اظهار داشت: با توجه به موافقت‌نامه موقت تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا، حضور رئیس اتحادیه اقتصادی اوراسیایی در تهران گام مهمی در تسهیل روند این موافقت‌نامه است. وی افزود: تیگران سرکیسیان، رئیس اتحادیه اقتصادی اوراسیایی به دعوت جمهوری اسلامی ایران و در آستانۀ اولین ماه اجرای موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا در " همایش بزرگ اوراسیا" در سازمان توسعه تجارت ایران حضور خواهد یافت. معاون وزیر صمت و ریاست کل سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به اینکه طی یک سال آینده مذاکرات تجارت آزاد باید آغاز شود، گفت: در این همایش ملاقات‌هایی میان مقامات دولتی ایران و اتحادیه اوراسیایی و همچنین بخش خصوصی ایران و اوراسیا به منظور آشنایی بیشتر و گسترش تعاملات ترتیب داده شده است. گفتنی است، همایش بزرگ اوراسیا، روز یکشنبه 10 آذرماه سال جاری در سالن ایران زمین ، ساختمان خلیج فارس در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی و با حضور قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی، معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران، ریاست کل سازمان توسعه تجارت ایران و تشکل‌های تولیدی و صادراتی برگزار خواهد شد.
    بانک مرکزی معافیت قایل شد: رفع تعهد ارزی برای صادرکنندگان به عراق و افغانستان
    0 بانک مرکزی معافیت قایل شد: رفع تعهد ارزی برای صادرکنندگان به عراق و افغانستان
    عضو کمیته ارز اتاق بازرگانی ایران از تصمیم جدید بانک مرکزی برای رفع تعهد ارزی صادرکنندگان به عراق و افغانستان خبر داد و گفت: امکان ثبت اطلاعات صادرات ریالی از ۱۰ اذر امکان پذیر خواهد بود. محمد لاهوتی با اشاره به تعامل بانک مرکزی با صادرکنندگان کالا به عراق و افغانستان و گفت: بنا به اعلام کتبی بانک مرکزی، طی دو مرحله در روزهای ششم تیر و نهم شهریورماه ۹۸، این بانک ضمن آماده‌سازی سامانه های مرتبط و ایجاد درگاه ثبت اطلاعات این دسته از صادرکنندگان در سامانه جامع تجارت، شیوه‌نامه نحوه ثبت اطلاعات را منتشر کرده و نسبت به اخذ و پالایش اطلاعات اظهارنامه های ثبت شده صادرکنندگان به عراق و افغانستان اقدام کرده است. عضو کمیته ارزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران افزود: نظر به اینکه گروهی از صادرکنندگان به عراق و افغانستان، تاکنون موفق به ثبت اظهارنامه‌های خوددر سامانه یاد شده و متعاقبا رفع تعهد ارزی مربوطه نشده‌اند، امکان ثبت اطلاعات مربوط توسط صادرکنندگان کالا به این کشورها، از تاریخ ده آذر ۹۸ در سامانه جامع تجارت به آدرس WWW.nstsw.ir(بخش درگاه ثبت اطلاعات پروانه های صادراتی افغانستان و عراق) برقرار خواهد بود. وی تصریح کرد: در این میان، با توجه به تعامل بانک مرکزی با صادرکنندگان و تلاش در جهت رفع مشکلات موجود صادرکنندگان عراق و افغانستان که بعد از وضع تعهد ارزی با برخی چالش‌ها مواجه شده بودند، بانک مرکزی سیاست تعامل بیشتر را با صادرکنندگان پی گرفته است و در نتیجه بازه‌های زمانی مشخصی را برای صادرکنندگان تعیین کرده تا بتوانند اسناد خود را ثبت کرده و بانک مرکزی نیز به آنها رسیدگی کند. به گفته لاهوتی، چنانچه این اسناد مورد تائید بانک مرکزی قرار گیرد، رفع تعهد ارزی برای صادرکنندگان به عراق و افغانستان انجام خواهد شد؛ این در حالی است که بر اساس آخرین آمار، بانک مرکزی تقریبا دو میلیارد دلار صادرات ریالی صادرکنندگان به عراق و افغانستان را در مرحله قبل که ثبت سامانه شده است پذیرفته و رفع تعهد ارزی کرده است. رئیس کنفدراسیون صادرات ایران خاطرنشان کرد: از آنجایی که برخی از صادرکنندگان، از شیوه این اقدام و یا انجام مراحل ثبت اظهارنامه‌های صادراتی خود بی‌اطلاع بوده وآمادگی لازم برای این کار را نداشته و اطلاعات را در سامانه ثبت نکرده بودند، مشکلات کماکان وجود داشت و علیرغم آنکه بانک مرکزی آخرین مهلت دوره قبل را اخرین زمان اعلام کرده و آن مهلت هم سررسید شده بود، اما مسائل حل نشده باقی ماند. وی اظهار داشت: هم اکنون به جهت تعامل مثبت بانک مرکزی ، مجدد این زمان تمدید شده و افرادی که صادرات ریالی به عراق و افغانستان داشته و موفق به رفع تعهد ارزی نشده‌اند، باید حتما اطلاعات صادراتی خود و کوتاژهای صادراتی و مدارک مورد درخواست را در سامانه‌ اعلام شده بانک مرکزی به ثبت برسانند تا پس از بررسی از سوی بانک مرکزی، در صورت تائید نهایی رفع تعهد ارزی شوند. لاهوتی از صادرکنندگان درخواست کرد تا هر چه سریعتر نسبت به درج اطلاعات خود در سامانه جامع تجارت اقدام کرده و منتظر اعلام نتیجه از سوی بانک مرکزی باشند.
    مهلت ثبت گریدهای مصرفی تولیدکنندگان پلیمری در سامانه بهین یاب تمدید شد
    0 مهلت ثبت گریدهای مصرفی تولیدکنندگان پلیمری در سامانه بهین یاب تمدید شد
    مهلت ثبت گریدهای مصرفی تولیدکنندگان، در سامانه بهین یاب 15 روز تمدید شد. مهلت ثبت گریدهای مصرفی تولیدکنندگان در حوزه پلیمر در سامانه بهین یاب که بنا بود آخر آبان ماه به پایان برسد، بر اساس اعلام سازمان صنعت،معدن و تجارت 15 روز تمدید شد و تولیدکنندگان تا 15 آذر مهلت دارند تا گریدهای مورد نیاز خود را ثبت کنند.
    پیشرفت ٧٢ درصدی پروژه ABS/Rubber در پتروشیمی جم
    0 پیشرفت ٧٢ درصدی پروژه ABS/Rubber در پتروشیمی جم
    مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم گفت: این مجتمع پتروشیمی برنامه ریزی های جامعی را برای تولید محصولات و گریدهای جدید پتروشیمی انجام داده است. محمدرضا سعیدی ، با اشاره به اینکه پتروشیمی جم یک مجموعه فعال در میان پتروشیمی های کشور است، اظهار کرد: برنامه های این شرکت در حوزه های تولید، بازار و اجرای پروژه های جدید تعریف شده است. وی با بیان اینکه شرکت پتروشیمی جم تاکنون به برنامه های فروش و سودآوری خود طبق برنامه از پیش تعیین شده دست یافته است، افزود: با وجود تحریم ها و همچنین کاهش قیمت پلیمرها در سال 98، این شرکت توانست به اهداف تولید و فروش مورد نظر خود دست یابد و امیدواریم با همین روال تا پایان سال پیش رود. مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم با اشاره به اینکه در شرایط تحریم با برخی موانع مواجه هستیم، ادامه داد: با استفاده از توانمندی های داخلی می توان از این مسیر سخت با موفقیت عبور کرد، همانطور که این مجتمع نیز همانند دیگر شرکت های پتروشیمی این کار را به خوبی انجام می دهد. سعیدی با بیان اینکه پتروشیمی جم سیاست رشد خود را در حوزه های ارتقای وضع موجود، توسعه بازار، متنوع سازی محصولات و تولید گریدهای جدید پیگیری می کند، گفت: ارتقای وضع کنونی شرکت با بسترهای موجود به منظور افزایش سهم شرکت در بازار، کیفیت و ظرفیت از جمله راهبردهای این شرکت است که براساس برنامه در حال انجام است. وی با اشاره به اینکه واحد تحقیق و توسعه شرکت پتروشیمی جم تولید گریدهای مختلف برای HD و PE را در دستور کار دارد، تصریح کرد: دستیابی به بازارهای جدید و همچنین ارتقای سهم شرکت در بازارهای فعلی از برنامه هایی است که در این شرکت در حال اجراست. مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم به متنوع سازی محصولات شرکت به ویژه محصولاتی که نیاز بازار است، اشاره و اظهار کرد: پروژه ABS/Rubber این شرکت هم اکنون حدود 72 درصد پیشرفت دارد و جزو طرح های جهش دوم صنعت پتروشیمی است که سالانه 260 هزار تن ظرفیت تولید دارد.
    خانه
    دسته ها
    جستجو
    0 سبد
    پروفایل
    بیشتر
    تماس
    دسته بندی ها
    مواد شیمیایی
    آرایشی,بهداشتی وسلامت
    خاک، کود و آفت کش
    ابزار و تجهیزات صنعتی
    رنگ، رزین و ساختمان
    تجهیزات آزمایشگاهی
    بازگشت به بالا