در حال بارگزاری ...
0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
دسته بندی
    بسته
    خبرخوان

    نوشته های وبلاگ  "2018"  از "شهریور"

    0 قیمت پایه محصولات پلیمری پتروشیمی تا 15 مهر ماه اعلام شد
    دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی در شرکت ملی صنایع پتروشیمی قیمت پایه عرضه محصولات پلیمری را اعلام کرد. طبق بند دو ابلاغیه دستور العمل تنظیم بازار محصولات پتروشیمی به شماره 60/112586 مورخ 97/05/01 ، نرخ محاسبه قیمت پایه محصولات پتروشیمی قابل عرضه در بورس کالا معادل قیمت جهانی و بطور همزمان با حداکثر سقف رقابت 5% در بورس کالا قابل معامله خواهد بود
    0 ایران پیشتاز صنعت پلیمر و پلاستیک در خاورمیانه
    ایران در صنعت پلیمر و پلاستیک جایگاه خاصی دارد ومواد اولیه پتروشیمی به محصولات با ارزش افزوده بالاتری تبدیل می شود که در خاورمیانه بی نظیر است . مدیر صادرات شرکت تجارت صنعت پتروشیمی خلیج فارس ایران گفت: کشورمان در بخش پلیمر و پلاستیک از جایگاه خاصی در مقایسه با سایر کشورها برخوردار است زیرا ماهم مصرف کننده و هم تولیدکننده بزرگی هستیم که این امر سبب شده تا بازار داخلی بسیار بزرگ و همچنین صنایع پایین دست بسیارقوی داشته باشیم. حسین پیررسول زادعضو هیئت مدیره و مدیر صادرات شرکت تجارت صنعت پتروشیمی خلیج فارس ، در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست در گفتگو با خبرنگار نیپنا نمایشگاه امسال را موفق ارزیابی کرد و گفت: بازدیدکنندگان این دوره از نمایشگاه ایران پلاست تخصصی تر از سالهای گذشته بودند. پیررسول زاده با ارزیابی جایگاه صنعت پلیمر و پلاستیک ایران، گفت: کشورمان از جایگاه متفاوتی در مقایسه با سایر کشورها در این زمینه برخوردار است زیرا ماهم مصرف کننده و هم تولیدکننده بزرگی هستیم که این امر سبب شده تا بازار داخلی بسیار بزرگ و همچنین صنایع پایین دست بسیارقوی داشته باشیم. وی افزود: خوشبختانه این موضوع باعث شده تا مواد اولیه و محصولات پتروشیمی به محصولات با ارزش افزوده بالاتری تبدیل شوند که این یک موفقیت بوده و در خاورمیانه بی نظیر است. این در حالیست که سایر کشورهای منطقه‌ هر آنچه تولید می کنند، راه دیگری غیر از صادرات ندارند و در کشورهایی همچون عربستان، قطر امارات صنعت پایین دست بزرگی وجود ندارد. او خاطرنشان کرد: افزون بر امتیاز ایران در حوزه پایین دستی، ایران جایگاه مناسبی در زمینه صادرات محصولات پلیمری و پتروشیمی دارد. پیررسول زاده به موقعیت شرکت هلدینگ خلیج فارس اشاره کرد که اکنون این شرکت دومین شرکت خاورمیانه است و در میان بزرگترین شرکتهای تولیدکننده مواد پتروشیمی در دنیا قرار دارد.
    0 تداوم همکاری های ایران و هند در صنعت پتروشیمی
    همکاری های ایران و هند علی رغم فشارهای ایالات متحده ادامه می یابد. باوین وورا (Bhavin Vora)، رئیس شرکت پلیمر بازار (POLYMER BAZAAR) و هماهنگ کننده هیئت هندی، در گفتگو با خبرنگار نیپنا، عنوان کرد: امسال نزدیک به 40 نماینده هندی از طیف های مختلف صنعت پلاستیک و پلیمر این کشور شامل تولیدکنندگان، واردکنندگان و مصرف کنندگان، در دوازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی ایران پلاست حضور یافته اند. وی افزود: پلی وینیل کلراید (PVC) مهمترین محصول مورد مبادله میان ایران و هند است و فعالیت بسیاری از بازرگانان حاضر در این دوره نیز مرتبط با این محصول است. وورا با اشاره به سابقه طولانی مدت همکاری های ایران و هند در حوزه های مختلف، یادآور شد: ایران به عنوان کشوری سرشار از منابع غنی نفت و گاز، از صنعت پتروشیمی برجسته ای برخوردار است و علی رغم تلاش های ایالات متحده برای تحت فشار قرار دادن دولت هند با هدف کاهش واردات از ایران، رابطه دو کشور نه تنها کمرنگ نمی شود؛ بلکه روز به روز رونق بیشتری می یابد. او توسعه بندر چابهار توسط هندی ها را تلاشی در این راستا برشمرد. رئیس شرکت پلیمر بازار در پایان اظهار داشت: استانداردها و کیفیت برگزاری نمایشگاه سال به سال رو به بهبود است و ما در سه دوره حضور خود در این رویداد مهم صنعت پلاستیک، شاهد پیشرفت های یادشده بوده ایم. دوازدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست از دوم تا پنجم مهرماه 1397، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از ساعت 8:30 تا 16:30در چهار گروه مواد اولیه، کالاهای ساخته و نیمه ساخته شده، ماشین آلات و تجهیزات و خدمات برگزار می شود.
    0 ایران هاب دوم پلی استایرن آسیا
    یک فعال حوزه صنعت پلیمر و پلاستیک درباره جایگاه ایران در این صنعت گفت: باتوجه به راه اندازی شرکتهای جدید در سالهای اخیر، ایران عملا هاب دوم پلی استایرن آسیا و بزرگترین تولیدکننده مدیترانه است. پیمان طرب‌خواه، مدیرعامل شرکت پتروپاک مشرق زمین در گفتگنو با خبرنگار نیپنا با بیان این مطلب ، دوازدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست را مثبت ارزیابی کرد و گفت: مراجعه کننده های داخلی و خارجی ما در مقایسه با پارسال 20 درصد افزایش داشته است که از جمله می توان به اسپانیا، مکزیک، کلمبیا، چین و تایلند بالکان اشاره کرد. طربخواه ادامه داد: این شرکت، گریدهایی را تولید می کند که سابیک عربستان امکان تولید آن را ندارد و یا در اروپا شرکتهای محدودی امکان تولید آن را دارند. این در حالیست که اکنون تنها با 25 درصد توان در حال فعالیت هستیم. وی با توضیح بیشتر درباره فعالیت شرکت پتروپاک مشرق زمین گفت: این شرکت به عنوان شاخه پتروشیمی هلدینگ بوکا فعالیت خود را به عنوان بزرگترین تولیدکننده پلی استایرن در خاورمیانه با ظرفیت 100 هزار تن از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرد. طربخواه با بیان اینکه با در اختیار داشتن دانش فنی به روز و مهندسان مجرب داخلی توانمندی تولید انواع پلی استایرن( مقاوم و معمولی) با گریدهای مختلف را داریم، توضیح داد: خوراک اصلی و مواد خام اولیه مورد نیاز این شرکت، استایرن مونومر، روغن معدنی، پلی بوتادین رابر و سایر مواد شیمیایی است که از داخل ایران تهیه می شود. به گفته او، این شرکت امسال محصول جدید اچ آی پی اس را به عنوان محصولی جدید در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست آماده کرده که از هفته آینده قابل عرضه در بازار است. وی گفت: هر سال محصول جدیدی را برای عرضه در نمایشگاه و بازار در برنامه این شرکت قرار دارد. کل دانش فنی، طراحی، گریدهای جدید ما بومی است و صادرات محصولات ما به 25 کشور به شکل مستقیم انجام می شود که از جمله می توان به اروپا، اروپای غرب، آسیا، آسیای دور، آفریقا و چین اشاره کرد. به گفته وی، از یازدهمین دوره نمایشگاه ایران پلاست تا نمایشگاه این دوره 6 گرید جدید به سبد محصولات این شرکت اضافه شده که صادرات آن در حال انجام است. وی از برنامه ریزی برای مواجهه با تحریم ها خبر داد.
    0 نشست یک روزه تخصصی در صنعت رنگ، رزین و پوشش های صنعتی برگزار می شود
    ستاد ویژه فناوری نانو نشست یک روزه تخصصی در صنعت رنگ، رزین و پوشش های صنعتی را مهر ماه با همکاری شرکت نانو فناور فناوران برگزار می کند. این نشست 23 مهر ماه همزمان با نمایشگاه ایران نانو 2018 در محل نمایشگاه بین المللی تهران- سالن صدف برگزار خواهد شد. علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با شماره 09120232655 تماس حاصل فرمایند.
    0 رایزنی ها در مورد جانشینان احتمالی شریعتمداری
    درپی انتشار خبر استعفای شریعتمداری از وزارت صنعت، فشارها بر مسعودکرباسیان برای پذیرش مسولیت وزارت صمت شدت گرفته است اما شنیده ها حکایت از امتناع وی دارد. با قطعیت یافتن خداحافظی محمد شریعتمداری از وزارت صنعت، معدن و تجارت خبرها حکایت از رایزنی جدی مجلسی ها و افراد ذینفوذ در دولت با مسعود کرباسیان، وزیر سابق اقتصاد برای پذیرفتن این مسولیت دارد. این در حالیست که بنا به گفته یکی از نزدیکان کرباسیان، وی به صراحت اعلام کرده که قصد بازگشت به دولت را ندارد. این چهره نزدیک به وزیر سابق اقتصاد به خبرنگار مهر گفته است: هر چند کرباسیان طی روزهای گذشته از سوی چهره های ذی نفوذ در مجلس و دولت برای پذیرش این مسئولیت تحت فشار قرار دارد اما وی تصمیمی برای بازگشت به دولت ندارد. گفتنی است؛ چهارم شهریور ماه سال جاری، مسعود کرباسیان پس از حدود یک سال تکیه زدن بر کرسی وزارت امور اقتصادی و دارایی با ۱۳۷ رای مثبت نمایندگان مجلس شورای اسلامی، این وزارتخانه را ترک کرد.
    0 ایران در ساخت "شهر نانو" در عمان همکاری می کند
    با همکاری ستاد توسعه فناوری نانو و یک شرکت فعال در حوزه نانو فناوری، پورتال آموزشی فناوری کشور عمان به عنوان اولین گام ایجاد شهر نانو راه اندازی شد. پورتال آموزشی فناوری کشور عمان با هدف افزایش آگاهی قشرهای مختلف مردم و به‌ویژه آموزش دانشجویان و دانشگاهیان با همکاری یکی‌ از شرکت‌های فعال در حوزه نانو راه‌اندازی شد. این پورتال آموزشی اولین گام از یک پروژه بزرگ به نام شهر نانوی عمان (Oman Nano City) است. پروژه شهر نانوی عمان قرار است با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانوی ایران تا سال 2023 تاسیس شود. این پروژه در حال حاضر در مرحله مطالعات امکان‌سنجی و طراحی قرار دارد و فاز اول آن در مساحت یک میلیون مترمربع در ناحیه‌ای در حاشیه شهر مسقط، پایتخت عمان ایجاد خواهد شد. ایجاد زیرساخت فعالیت‌های تولیدی و تجاری شرکت‌های نانو از کشورهای مختلف به‌ویژه ایران هدف این پروژه است تا عمان را به مرکز تولید و تجارت فناوری‌نانو در بین کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس و کشورهای آفریقایی تبدیل کند. شرکت ایرانی فعال در حوزه نانو اولین شرکت ایرانی است که حضور خود را در بازار عمان با مشارکت در پروژه پرتال آموزشی نانو عملی کرده است. این شرکت همچنین تجربه ایجاد چندین آزمایشگاه آموزشی در کشورهای مختلف از جمله چین و کوبا را دارد و کارگاه‌های آموزشی متعددی را در بیش از 10 کشور برگزار کرده است و قصد دارد با همکاری شرکت AUT عمان فعالیت‌های خود در حوزه آموزش و فروش تجهیزات و کیت‌های آموزشی نانو را در این کشور توسعه دهد.
    0 محققان MIT پوشش دافع آب غیر سمی توسعه دادند
    پارچه های مقاوم در برابر آب برای کاربرد های زیادی از جمله کاپشن و وسایل نظامی ضروری می باشند اما پوشش های دافع آب متداول عموما برای محیط زیست و بدن انسان مضر هستند. یک گروه تحقیقاتی در MIT راه حل امیدوار کننده ای ارائه داده اند. آنها یک پوشش غیر سمی توسعه داده اند که نه تنها پارچه های طبیعی مثل پنبه و ابریشم را ضد آب می کند بلکه دارای کارایی بیشتری نسبت به پوشش های موچود دارد. یافته جدید در مقاله ای که توسط پروفسور Kripa Varanasi و Karen Gleason در مجله Advanced Functional Materials به چاپ رسیده است , شرح داده شده است. پوشش هایی که در حال حاضر برای ضد آب کردن پارچه ها استفاده می شوند از پلیمر های با زنجیر طولانی و دارای زنجیر جانبی پرفلوئورینه تشکیل شده اند. کارایی پلیمر های با زنجیر کوتاهتر جهت دافع کردن پارچه ها به اندازه پلیمر های با زنجیر طولانی نمی باشد. یکی از مشکلات پوشش های موجود این است که آنها مایع هستند. بنابراین پارچه باید در مایع غوطه ور شده و سپس خشک شود. این مساله باعث بسته شدن تمام منافذ موجود در پارچه می شود. بنابراین تنفس پذیری پارچه کاهش می یابد. بنابراین نیاز است که یک مرحله به فرآیند تولید اضافه شود. در این مرحله هوا جهت باز شدن مجدد منافذ به پارچه دمیده می شود. این مساله باعث افزایش هزینه تولید است. محققان نشان داده اند که پلیمر های دارای گروه های پرفلوئورینه با کربن کمتر از 8 تمایل کمتری به تجمع در محیط و بدن داشته و ضرر کمتری دارند. محققان MIT دو مساله را با هم ترکیب کرده اند. – استفاده از یک پلیمر با زنجیر کوتاهتر با خواص آبگریزی خوب که بوسیله فرآیند های شیمیایی اضافه بهبود داده شده است. – استفاده از فرآیند پوشش دهی متفاوت معروف به رسوب بخار شیمیایی آغاز شده (iCVD). فرآیند پوشش دهی iCVD نیازی به مایعات ندارد و می تواند در دمای پایین انجام شود. در این روش یک پوشش یکنواخت بسیار نازک تشکیل می شود که منافذ پارچه را پر نمی کند. بنابراین مرحله اضافی باز کردن مجدد منافذ حذف می شود. به گفته Varanasi این فرآیند برای انواع مختلف پارچه ها شامل پنبه , نایلون , لینین و حتی برای کاغذ مناسب می باشد.
    0 مناقصه تامین کننده تجهیزات و مواد آزمایشگاهی
    شماره آگهی:

    مناقصه تکمیل لیست تامین کنندگان(vendor list) تجهیزات و مواد آزمایشگاهی رسانه منتشرکننده اطلاعات

    برگزار کننده : شرکت نفت سپاهان

    تاریخ انتشار : 1397/07/07

    مهلت ارسال مدارک : 1397-07-14

    آدرس :

    تلفن : 021-8347

    ایمیل :

    وب سایت : a.hajiabbasi@sepahanoil.coma

    0 مناقصه خرید و حمل 6000 تن نیتروژن
    شماره آگهی:

    مناقصه خرید و حمل 6000 تن نیتروژن (ازت) مایع مبلغ تضمین (ریال) 400,000,000 رسانه منتشرکننده دنیای اقتصاد

    برگزار کننده : صنعت فولاد شادگان

    تاریخ انتشار : 1397/07/07

    مهلت ارسال مدارک : 1397-07-14

    آدرس : شادگان- کیلومتر 10 جاده سربندر- آبادان

    تلفن : 061-52234742

    ایمیل :

    وب سایت :

    خانه
    دسته ها
    جستجو
    0 سبد
    پروفایل
    بیشتر
    تماس
    دسته بندی ها
    مواد شیمیایی
    آرایشی,بهداشتی وسلامت
    خاک، کود و آفت کش
    ابزار و تجهیزات صنعتی
    رنگ، رزین و ساختمان
    تجهیزات آزمایشگاهی
    بازگشت به بالا