در حال بارگزاری ...
0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید :
دسته بندی
    بسته
    خبرخوان

    نوشته های وبلاگ  "2016"  از "فروردین"

    0 ایران و ترکیه دلار را از مبادلات تجاری‌ حذف می‌کنند/افزایش حجم مبادلات به 30 میلیارد دلار
    به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل آذرنیوز، ایران و ترکیه در جهت حذف سلطه دلار علاقه‌مندند تا مبادلات تجاری دو کشور و ارزهای رایج «ریال» و «لیر» انجام شود. مصطفی الیتاس وزیر اقتصاد ترکیه گفت: حذف دلار از مبادلات تجاری دو کشور برای کاهش وابستگی به نرخ مبادلات خارجی بسیار ضروری است. به گفته وزیر اقتصاد ترکیه، ایران و ترکیه در ماه آوریل موافقت کردند تا پرداخت‌های مبادلات تجاری دو کشور با ارزهای ملی صورت گیرد و شرکت‌های ترک ترجیح می‌دهند تا این مبادلات با استفاده از لیر ترکیه صورت گیرد. وزیر اقتصاد ترکیه همچنین تصریح کرد که طی مذاکره با همتای ایرانی‌اش ایشان هم به کرات به اهمیت استفاده از ارزهای ملی در مبادلات دو کشور تأکید کرده‌اند. الیتاس گفت: «ما می‌بینیم طرف‌های ایرانی هم می‌خواهند تا مبادلات تجاری با ارزهای ملی دو کشور انجام شود». بر اساس اعلام مؤسسه آمار ترکیه این گزارش،‌ ترکیه به دنبال این است تا توسعه و روابط اقتصادی با ایران را بعد از لغو تحریم‌های بین‌المللی در 16 ژانویه 2016 افزایش دهد. در حال حاضر حجم مبادلات تجاری دو کشور ایران و ترکیه 9.76 میلیارد دلار در سال 2015 بود که در مقایسه با رقم 13.719 میلیارد دلار در سال 2014 کاهش داشته است. ایران و ترکیه قصد دارند تا حجم مبادلات دو کشور را به 30 میلیارد دلار برسانند. الیتاش معتقد است یکی از مهمترین فاکتورها برای دسترسی به مبادلات 30 میلیارد دلار اعمال تعرفه‌های ترجیحی برای کالاهای مبادلاتی دو کشور است، آنکارا و تهران در این زمینه تلاش‌های زیادی می‌کنند. در اوایل آوریل وزیر توسعه ترکیه سودت‌یلماز گفت: یک سوم از مبادلات تجاری ایران و ترکیه اکنون در کشور ترکیه توسط لیر و در ایران توسط ریال مبادله می‌شود. کارشناسان معتقدند که بک‌گراند استفاده از لیر و ریال احتمال دارد نوسان لیر در برابر دلار و یورو را افزایش دهد. آنها می‌گویند این نوسان ممکن است منجر به کاهش درآمد شود. مهرداد عمادی مشاور شرکت بتاماتریکس مستقر در انگلیس معتقد است که اظهارات وزیر ترکیه برای استفاده از ارز ملی دو کشور پیام‌های پنهان هم می‌تواند داشته باشد. پیام می‌تواند این باشد که آنکارا آماده می‌‌شود تا وابستگی خود به واشنگتن را کاهش داده و به تهران نزدیک شود. اگر درآمدهای اقتصادی افزایش یابد این پیام ارزش بیشتری هم پیدا خواهد کرد. کارشناسان معتقدند تفاهم حذف دلار بین ایران و ترکیه می‌تواند زمینه تفاهم‌های آینده بین ایران و هند، بین روسیه،‌ ایران و چین باشد؛ ترکیه و آذربایجان و حتی شاید بین ترکیه و هند نیز این تفاهم‌های می‌تواند شکل بگیرد تحکیم روابط اقتصادی بین تهران و آنکارا بر اساس استفاده از لیر و ریال گامی برای کاهش وابستگی به دلار خواهد بود.
    0 ‌توافق با شرکت ذوب‌آهن برای خرید ۴۰ هزار تن ریل‌/ تحویل تا پایان امسال
    ‌به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، سعید محمدزاده‌ با اعلام این خبر بیان کرد: طبق توافق با شرکت ذو‌ب‌آهن اصفهان 40 هزار تن ریل u33 به ارزش هر تن 60 یورو خریداری می شود. محمدزاده افزود: این میزان ریل تا پایان سال جاری از سوی شرکت ذوب آهن تحویل راه‌آهن خواهد شد. بنابراین گزارش پیش از این‌ مدیرعامل راه‌آهن در این‌باره گفته بود: ‌راه‌آهن‌ بارها اعلام کرده است و باز هم تاکید می‌کند که هرقدر ریل ملی در کشور تولید شود، ما خریداریم و از آن استفاده می‌کنیم. بنا به گفته محسن پورسید آقایی‌‌ هنوز ریل ملی به دست شرکت راه‌آهن نرسیده است،هر زمان کارخانه ذوب‌آهن بتواند ریل را تولید کند شرکت راه‌آهن همه ظرفیت این کارخانه را خریداری می‌کند. وی همچنین درباره قرار‌داد خرید ریل از کشور هند هم گفته بود که ‌این قرار‌داد که مربوط به دو سال پیش است 250 هزار تن ریل جدید به ایران وارد می‌کند،قرار‌داد به‌ نحوی منعقد شده که 95 درصد هزینه آن را اعتبار‌های در نظر گرفته شده از سوی دولت هند تامین خواهد کرد و ایران تنها پنج درصد از پول مورد نظر را تامین می‌کند؛ برخلاف صحبت‌هایی که خبر از میلیارد‌دلاری بودن این قرار‌داد می‌دهند باید اعلام کنم که کل رقم این قرار‌داد حدود 250 میلیون دلار تخمین زده می‌شود.
    0 افزایش ۲۰ درصدی قیمت جهانی نفت در ماه آوریل
    قیمت جهانی نفت در معاملات ماه میلادی گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت و بهترین عملکرد ماهیانه خود در طی ۷ سال اخیر را به نمایش گذاشت. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت پس از رسیدن به بالاترین رقم های سال 2016 دیروز را بدون افزایش به پایان برد، اما نفت برنت با ثبت رشد قیمت حدودا 20 درصدی در ماه آوریل بهترین عملکرد ماهیانه خود در طی 7 سال اخیر را به نمایش گذاشت. تضعیف دلار و خوش بینی شکل گرفته مبنی بر اینکه مازاد عرضه در بازار کمتر خواهد شد موجب شده تا قیمت نفت از زمان رسیدن به زیر 30 دلار و پایین ترین رقم 12 سال اخیر در سه ماهه نخست، بیش از 20 دلار افزایش پیدا کند. بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت در پایان معاملات دیروز با یک سنت کاهش به 48 دلار و 13 سنت رسید. نفت برنت در اواسط دیروز تا 48 دلار و 50 سنت بالا رفت. نفت برنت در ماه آوریل رشدی 21.5 درصدی را به ثبت رساند که بیشترین رشد ماهیانه از می 2009 تاکنون بود. قیمت نفت خام آمریکا هم پس از رسیدن به بالاترین رقم امسال یعنی 46 دلار و 78 سنت، در پایان معاملات دیروز 11 سنت کاهش داشت و به 45 دلار و 92 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدییت در ماه آوریل 20 درصد افزایش قیمت داشت که بیشترین رشد ماهیانه در طی یک سال بود. در حالی که قیمت ها کمتر از 5 دلار با رقم 50 دلار فاصله دارند، بانک سرمایه گذاری جفریز اعلام کرد، بازار «در حال رسیدن به توازنی بهتر است» و در نیمه دوم سال مازاد عرضه کمتر خواهد شد.» اما برخی دیگر از تحلیلگران هشدار می دهند که افزایش عرضه ناشی از مواضع احتکاری سرمایه گذاران بوده و در عین حال حجم ذخایر نفتی نیز بسیار بالاست. نتایج یک بررسی نیز نشان می دهد که تولید نفت اوپک در ماه آوریل به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.
    0 کره جنوبی نه با دلار و نه یورو نمی‌تواند با ایران معامله کند/بیش از ۲۰۰ تاجر و فعال اقتصادی رئیس جمهوری کره را در سفر به ایران همراهی می‌کنند
    در ابتدا اجازه دهید از موضوع دیدار رئیس جمهوری کره از ایران آغاز کنیم، امضای چه یادداشت تفاهم‌هایی طی این سفر برنامه‌ریزی‌شده‌ است، و دستور کار این سفر چه چیزی است؟ برنامه کاری رئیس جمهوری کره در تهران چیست و چه دیدارهایی خواهد داشت؟ کیم سئونگ-هو: در ابتدا و در خصوص یادداشت‌های تفاهم باید بگویم که دولت کره بر این باور است که این دیدار یک نقطه عطف در روابط دو کشور است، به گونه‌ای که روابط ما را متنوع‌تر خواهد کرد. هم‌اکنون مذاکرات و مباحثات زیادی درباره اغلب حوزه‌های همکاری در جریان است؛ هرچند تعداد دقیق یادداشت‌‌های تفاهم‌ را به خاطر ندارم اما بیش از 30 سند همکاری مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، بین دولت‌ها و بین شرکت‌ها؛ این تعداد از یادداشت‌های تفاهم (بیش از 30 مورد) در حضور رؤسای جمهوری دو کشور امضا نخواهند شد، زیرا تعدادشان زیاد است، اما دستکم، بیش از 30 یادداشت تفاهم مورد بحث و بررسی قرار گرفته‌اند که شامل اسناد مرتبط بین شرکت‌های خصوصی دو طرف نیز است؛ و حوزه‌های نفت و گاز، زیرساخت‌ها، دریانوردی، بهداشت و درمان و برخی پروژه‌های خاص، موضوعات فرهنگی و غیره را در می‌گیرد. درباره اولویت و دستور کار دیدار رؤسای جمهوری دو کشور باید بگویم که خاص یک موضوع نیست، بلکه گفتگو و تبادل نظری بین این دو مقام انجام خواهد شد. اما این دیدار از آنجا که اولین دیدار رئیس جمهوری کره از ایران طی تاریخ روابط دو کشور است، فکر می‌کنم که شامل گفتگوهایی راهبردی در مورد چگونگی تحول و پیشرفت روابط دو ملت طی سال‌های آتی خواهد بود. در مورد برنامه دیدارها نیز باید گفت که تفاوت چندانی از دیدارهای دیگر رؤسای جمهوری که از کشورتان دیدار می‌کنند ندارد، در واقع دیداری بین رؤسای جمهوری دو کشور برگزار می‌شود، یک نشست خبری مشترک خواهند داشت، یک ضیافت ناهار برگزار خواهد شد. تلاش می‌شود که این فرصت به یک نقطه عطف برای متنوع‌کردن روابطمان تبدیل شود، که از جمله آن توجه به میراث فرهنگی کشور شما است. ایران، تنها کشوری نفتی و گازی نیست، کره نیز تنها کشورِ خودروها و رایانه‌ نیست، شما فرهنگی با سابقه‌ای 5 هزار ساله دارید، جمهوری کره هم چنین وضعیتی دارد، ما برنامه‌ها و طرح‌های مشترک فرهنگی خواهیم داشت، این موضوع از جمله مسائلی است که باعث تمایز دستور کار و اولویت‌های این دیدار می‌شود.
    0 تولید نفت ایران ۳.۵ میلیون بشکه در روز شد
    تولید نفت ایران در چهارمین ماه سال جاری میلادی به ۳.۵ میلیون بشکه در روز رسید و عرضه نفت اوپک در این ماه به بالاترین رقم در ماه های اخیر رسید. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، در حالی که افزایش تولید ایران و عراق در ماه گذشته میلادی کاهش تولید ناشی از اعتصاب در بخش نفتی کویت را خنثی کرده، تولید نفت اوپک در ماه آوریل افزایش یافت و به بالاترین رقم در ماه های اخیر رسید. اما عربستان به رغم تهدیدی که پس از شکست نشست دوحه مبنی بر افزایش تولید کرده بود، تغییر قابل توجهی در تولید خود صورت نداده است. اورگن وینبرگ، تحلیلگر بازار نفت در کومرزبانک گفت: «بازار شدیدا با مازاد عرضه مواجه است...افزایش قیمت های اخیر پایه قوی ای ندارد.» بر اساس آمارهای نفتکشی و اطلاعات به دست آمده از شرکت های نفتی، اوپک و شرکت های مشاوره ای، عرضه نفت سازمان کشورهای صادر کننده نفت از 32.47 میلیون بشکه در ماه مارس به 32.64 میلیون بشکه در روز در ماه آوریل رسیده است. این میزان عرضه تقریبا برابر با عرضه 32.65 میلیون بشکه ای است که اوپک در هنگام پیوستن مجدد اندونزی به این سازمان به ثبت رسانده بود. بیشترین افزایش تولید مربوط به ایران بود که بعد از لغو تحریم های غرب قصد دارد سهم از دست رفته خود از بازار را پس بگیرد. تولید نفت ایران در ماه آوریل به 3.40 میلیون بشکه در روز رسید و در نزدیکی رقم 3.50 میلیون بشکه در روز که این کشور قبل از تحریم ها یعنی پایان سال 2011 تولید می کرد قرار گرفت. اما برخی منابع مدعی شدند، احتمالا بخشی از افزایش عرضه ایران از نفت ذخیره شده این کشور بر روی دریا بوده و این افزایش موقتی است. عرضه نفت عراق نیز در ماه آوریل رشد داشت. عرضه نفت از مناطق جنوبی این کشور در این ماه به رقمی بی سابقه رسید. عرضه نفت اقلیم کردستان عراق نیز افزایش داشت. بیشترین افزایش صادرات نفت در ماه آوریل مربوط به امارات بود که پس از اتمام کار تعمیرات در میادین نفتی این کشور اتفاق افتاد.
    0 سازمان بورس؛ میزبان گروه مدیران اقتصادی سوئیس
    یک گروه از مدیران اقتصادی سوئیس با حضور در سازمان بورس، فرصت‌های متنوع سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه ایران را بررسی کردند. به گزارش خبرگزاری مهر، یک گروه از مدیران اقتصادی سوییس با حضور در سازمان بورس و اوراق بهادار کشور، فرصت های متنوع سرمایه گذاری در بازار سرمایه ایران را بررسی و ابراز امیدواری کردند فرصت های سرمایه گذاری در بازار سرمایه ایران گسترش یابد. این گروه از مدیران اقتصادی سوئیسی، که با هماهنگی اتاق های بازرگانی ایران و سوئیس با هدف آشنایی با بازار سرمایه ایران، ضمن حضور در سازمان بورس و اوراق بهادار، با محمد فطانت دیدار کردند و با ساختار بازار سرمایه ایران آشنا شدند. در این نشست که مدیران عامل و ارشد گروه های اقتصادی بانکی، بازار سرمایه، حمل ونقل، کشاورزی و توریستی حضور داشتند، موازین حقوقی و قانونی بازار سرمایه، ساختار فنی و تکنولوژیک، نحوه سرمایه گذاری خارجی و فرآیندهای آن در بازار سرمایه، جایگاه بازار سرمایه ایران در منطقه تشریح شد و سپس به سوالات حاضران درباره بورس ها، ارکان بازار سرمایه و چگونگی ورود به بازار سرمایه ایران پاسخ داده شد. این مدیران اقتصادی فرصت‌های متنوع سرمایه گذاری در دوران پساتحریم را بررسی و ابراز امیدواری کردند فرصت های سرمایه گذاری در بازار سرمایه ایران گسترش یابد. گروه مدیران سوئیسی برای حضور سرمایه گذاران خارجی در ایران ابراز علاقه کردند و مقام های عالی بورس کشورمان نیز با تشریح وضع کنونی بازار سرمایه، روند جذب سرمایه گذاری های جدید خارجی در بورس را ترسیم کردند.
    0 ایران و IFP فرانسه تفاهم نامه جدید نفتی امضا می‌کنند
    ایران و گروه IFP فرانسه یک تفاهم نامه نفتی مشترک با هدف افزایش ضریب بازیافت از مخازن نفت را امضا می‌کنند. به گزارش خبرنگار مهر، پژوهشگاه صنعت نفت ایران و گروه IFP فرانسه به منظور امضای یک تفاهم نامه جددی نفتی به منظور افزایش ضریب بازیافت در مخازن نفت کشور به توافق رسیدند و این تفاهم نامه اردیبهشت ماه سال جاری امضا خواهد شد. بر این اساس همکاری در هشت موضوع فناورانه با اولویت ازدیاد برداشت مهمترین محورهای امضای این تفاهم نامه نفتی بین ایران و معتبرترین گروه پزوهشی فرانسوی‌ها خواهد بود. شیرین سازی گاز طبیعی، مدیریت آب، برگزاری ذوره های مشترک آموزشی، ایجاد مرکز مشترک دوره‌های تخصصی بین‌المللی به منظور ارائه خدمات به صنعت نفت ایران و منطقه از دیگر مفاد این توافق نامه خواهد بود. «کارنیک» رئیس موسسه آی اف پی از فرانسه سال گذشته در دیدار با مسئولان موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی ایران در تهران از آمادگی این موسسه برای حضور قوی و موثر در صنعت نفت و گاز ایران و به خصوص آموزش و تربیت نیروهای متخصص مورد نیاز این صنعت در پساتحریم خبر داده و گفته بود: ایران یکی از مهمترین قطب‌های صنعت نفت و گاز جهان است. وی به سابقه همکاری بسیار نزدیک ایران و موسسه آی اف پی در دوران پیش از اعمال تحریم‌ها اشاره کرد و تاکید کرده بود: آی اف پی فرانسه به عنوان یکی از معتبرترین موسسات آموزشی جهان در حوزه نفت و گاز با تجربه حضور در بیش از ٨٠ کشور و همکاری با ١٢٠٠ شرکت نفت و گازی در جهان از امکان فعالیت مجدد در ایران بلافاصله پس از رفع تحریم‌ها استقبال می کند. به گزارش مهر، گروه IFP فرانسه با بیش از ٦٠ سال سابقه فعالیت، یکی از معتبرترین مراکز پژوهشی صنعت نفت فرانسه و جهان به شمار می‌رود.
    0 با وارد مدار شدن ٥ فار پارس جنوبی، تولید پارس جنوبی امسال با قطر برابر می شود
    مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اعلام این که برداشت سالانه ایران از میدان گازی پارس جنوبی امسال با قطر برابر می شود، میزان سرمایه گذاری انجام شده در فازهای ١٢ تا ٢٤ پارس جنوبی را ٥٠ میلیارد و ٥٠٠ میلیون دلار اعلام کرد. به گزارش خبرنگار شانا، علی اکبر شعبانپور، شامگاه چهارشنبه (هشتم اردیبهشت ماه) در گفتگوی تلویزیونی که از شبکه تهران (شبکه پنج سیما) پخش شد، گفت: توسعه میدان گازی پارس جنوبی مصداق کامل اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی مبنی بر افزایش توان صادرات و تولید محصولات با ارزش افزوده بالاست. وی با بیان این که اکنون بیش از ٥٠ درصد گاز کشور از میدان گازی پارس جنوبی تامین می شود، افزود: زمانی که در اقتصاد مقاومتی در زمینه افزایش صادرات برق یا پتروشیمی تاکید می شود، مشاهده می کنیم که تحقق این سیاستها با تامین خوراک گازی که به طور عمده از پارس تامین می شود، محقق خواهد شد. وارد مدار شدن ٥ فاز پارس جنوبی کاری دشوار اما در کلام ساده وی با اشاره به اولویت بندی وزارت نفت برای وارد مدار شدن ٥ فاز پارس جنوبی تا پایان امسال، تصریح کرد: اگرچه در کلام ورود این پنج فاز به مدار کار ساده ای به نظر می آید، اما تحقق این امر کار بسیار دشواری است که زنجیره ای از فعالیتهای حفاری، نصب عرشه ها، خطوط لوله دریا و پالایشگاهها را شامل می شود. شعبانپور با اشاره به فاز ١٩ پارس جنوبی که دارای ٤ سکو بوده و هر سکو نیز ٥ حلقه چاه دارد، گفت: چاههای این سکو به عمق چهار کیلومتر از بستر دریا حفاری شده که ٩٠٠ تا یک کیلومتر آن به صورت افقی است. شعبانپور با اشاره به ساخت سکوهایی با ٣٢٠٠ تن وزن در یاردهای خرمشهر، بندرعباس و بوشهر که حجم بالایی از سازه های فلزی را شامل می شود، ادامه داد: برای حمل این سکوها از جرثقیلهایی با قدرت پنج هزار اسب بخار و شناور لوله گذار استفاده کردیم، ضمن این که خط لوله ٣٢ اینچ به طول ١١٥ کیلومتر از کف دریا به پالایشگاه خشکی متصل و سپس در پالایشگاه فرآیند شیرین سازی گاز و دیگر فعالیتها انجام می شود. برداشت سالانه ایران از پارس جنوبی امسال با قطر برابر می شود مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس با بیان این که کشور قطر برداشت گاز از میدان پارس جنوبی را از سال ١٣٦٨ و ایران هم عملا از سال ١٣٨٠ شروع کرد، افزود: براساس اطلاعات بدست آمده، مجموع تولید قطر از میدان گازی پارس جنوبی هزار و ٦١٦ میلیون مترمکعب است و ایران هم با توجه به شرائط تحریم که ایجاد شد، تاکنون ٩٠٤ میلیون مترمکعب از این میدان برداشت کرده است. وی برداشت ایران از میدان گازی پارس جنوبی را نسبت به قطریها ٥٥ درصد اعلام کرد و افزود: هم اکنون در برداشت از میدان گازی پارس جنوبی به نصف قطر رسیده ایم. شعبانپور تولید سالانه قطر در سه سال گذشته را سالی ١٧٧ میلیارد مترمکعب اعلام کرد و افزود: در حال حاضر آنها بیشتر بر روی بخش نگهداشت فعالیت می کنند. مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس تولید پارسال ایران در میدان گازی پارس جنوبی را حدود ١٣٢ میلیارد مترمکعب اعلام کرد و گفت: در حال حاضر تولید سالانه ایران در میدان گازی پارس جنوبی به نسبت تولید سالانه قطر به ٧٥ درصد رسیده است که این امر حاکی از این است که در این بخش ٢٥ درصد از قطریها عقب هستیم. وی افزود: چنانچه امسال ٥ فاز پارس جنوبی با حمایتهای مالی وارد مدار شود، در تولید سالانه با قطر برابر شده و سال آینده دراین بخش از آنها پیشی خواهیم گرفت؛ البته ایران در مقطع سال ٨٤ نیز در تولید سالانه با کشور قطر برابر بود. اولویتهای بهره برداری فازهای پارس جنوبی در سال ٩٥ وی با بیان این که امسال فاز ١٩( معادل دوفاز استاندارد) ٢٠، ٢١ و١٨ وارد مدار تولید خواهند شد، گفت: باتوجه به این که برداشت گاز از سکوی SPD١ در فاز ١٩ آغاز شده است، انتظار داریم طی هفته های آینده شاهد تزریق گاز به شبکه سراسری از این فاز باشیم. مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس ادامه داد: براساس برنامه ریزی انجام شده سکوهای ١٩A و ١٩B نیز امسال وارد مدار شده و در مجموع تولید دو میلیارد فوت مکعب گاز از فاز ١٩ محقق خواهد شد. شعبانپور درباره فازهای ٢٠و ٢١ نیز، گفت: تابستان امسال حفاری چاههای این فازها به پایان می رسد؛ ضمن این که فازها از پیشرفت بالای ٩٠ درصد برخوردارند. وی ادامه داد: همچنین در یارد بندرعباس نیز دو سکوی ١٨B و ١٧B در حال ساخت هستند که انتظار داریم تا پایان امسال نیز شاهد تکمیل آنها باشیم. سرمایه گذاری ٥٠ میلیارد دلاری در پارس جنوبی مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس با بیان این که برای توسعه ١٠ فاز نخست پارس جنوبی حدود ١٣,٤ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده بود، گفت: این درحالی است که برای توسعه فازهای ١٢ تا ٢٤ حدود ٥٠ میلیارد و ٥٠٠ میلیون دلار سرمایه
    0 مشتریان اروپایی نفت ایران بیشتر شدند
    ایران در ادامه راهبرد بازپسگیری سهم از بازار، موفق شد دو پالایشگر اروپایی دیگر را به شمار مشتریان نفت خود بیافزاید. به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، دو پالایشگر اروپایی جدید قرار است نخستین محموله نفت خام تولیدی از ایران را در دوران پس از پایان تحریمها وارد کنند. منابع صنعتی اعلام کردند که شرکت ایتالیایی آی پی ال او ام، سفارش واردات یک میلیون بشکه نفت خام از ایران را داده که نفتکش پوئتیک در حال انتقال آن به ایتالیاست. این نخستین محموله صادراتی نفت ایران به ایتالیا پس از پایان تحریمها به شمار می آید. از سوی دیگر، منابع معاملاتی و کشتیرانی اعلام کردند که یک پالایشگر یونانی با نام موتور اویل هلاس نیز نخستین محموله نفت ایران را به وسیله نفتکش کریتی بریز دریافت خواهد کرد. هر دو شرکت یاد شده پیش از آغاز تحریمهای غربی، از مشتریان نفت خام ایران به شمار می آمدند. پیش از این، شرکتهای سسپا از اسپانیا، توتال از فرانسه و هلنیک پترولیوم از یونان، به زمره مشتریان اروپایی نفت ایران پس از پایان تحریمها پیوسته بودند.
    0 کنفرانس بین‌المللی بهینه سازی قراردادهای بالادستی نفت و گاز برگزار می شود
    کنفرانس بین المللی بهینه سازی قراردادهای بالادستی نفت و گاز به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی در روزهای ۲٠ و ۲١ تیرماه امسال در دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار می شود. به گزارش شانا، این کنفرانس با هدف تکمیل زنجیره آموزش و پژوهش و ارائه خدمات پژوهشی به بخشهای اجرایی در راستای بهینه سازی قراردادهای نفتی، بررسی قراردادهای بالا دستی نفت و گاز از منظر حقوق بین الملل عمومی، حقوق تجارت بین الملل و حقوق فراملی، بررسی تاثیر رفع تحریمهای بین المللی بر قراردادهای نفت و گاز، تبیین ضعفهای نظام تنظیم قراردادهای صنعت نفت و گاز ایران، راهکارهای مناسب قراردادی برای جذب حداکثری سرمایه گذاری خارجی در قراردادهای بالادستی و همچنین بررسی نظام قانونگذاری داخلی در خصوص قراردادهای بالا دستی نفت و گاز برگزار می شود. بر اساس این گزارش، ۹ محور موضوعی این کنفرانس مشتمل بر تبیین رویکرد متوازن در امضای قراردادهای بالادستی، چارچوب مشارکت شرکتهای ایرانی، اقتضائات و استثنائات قراردادهای بالادستی در میدانهای مشترک، تولید صیانتی از منابع و افزایش ضریب برداشت در طول عمر میدان، جذابیت مدل قراردادی جهت سرمایه گذاران داخلی و خارجی، چالشهای انتقال دانش فنی و فناوری، بررسی تطبیقی قراردادهای با لادستی در نظامهای مختلف حقوقی، فرصتها و زمینه های قانونی، چالشها و موانع قانونی و ابعاد حقوقی، اقتصادی و فنی قراردادهای بالادستی نفت و گاز است. آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات ۲۴ اردیبهشت ماه امسال و آخرین مهلت ارسال متن کامل مقالات نیز چهارم تیرماه است. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس اینترنتی http://ouogc.atu.ac.ir مراجعه کنند.
    خانه
    دسته ها
    جستجو
    0 سبد
    پروفایل
    بیشتر
    تماس
    دسته بندی ها
    مواد شیمیایی
    آرایشی,بهداشتی وسلامت
    خاک، کود و آفت کش
    ابزار و تجهیزات صنعتی
    رنگ، رزین و ساختمان
    تجهیزات آزمایشگاهی
    بازگشت به بالا