بخش فروشگاهی مرکز شیمی ایران با هدف کمک به فروش و توسعه فروش شرکتهای تولیدی , وارداتی , دانش بنیان و ... راه اندازی گردید. لذا از کلیه صاحبان کسب و کار و بخصوص شرکتهای دانش بنیان که علاقه مند به همکاری در این بخش می باشند دعوت می گردد تا از طریق تماس , ایمیل و یا پیغام نظرات و پیشنهادات خود را ارسال نمایند.

    آدرس سایت مرکز شیمی ایران :
    تهران, خیابان شهید بهشتی,خیابان کاووسی فر, کوچه نکیسا, پلاک 30, واحد 5
    تلفن های تماس: 88543464,86030641 (021)
    Info@cciran.com
    شماره تلگرام پشتیبانی فروش : 09108480714

پلی سوربات 20 (توئین 20)

(Polysorbate 20 (Tween 20

کدکالا : RM-OTH-1 | برند : Neutron | دسته بندی : سایر | راهنمای گرید

        گرید:  
بسته بندی: 

لطفا تماس بگیرید
(لطفا برای خرید و اطلاع از قیمت و موجودی گرید صنعتی این محصول، با کارشناسان فروش تماس بگیرید)

پلی سوربات 20 یک امولسیفایر، بهبود دهنده خمیر، گیرنده بلوری، حلال کننده، تثبیت کننده، اسپری کننده، عامل مرطوب کننده، پوشش میوه یا سبزی، قارچ مخصوص مخمر است. پلی سوربات ها یک کلاس از امولسیفایر ها در برخی از داروها و آماده سازی مواد غذایی استفاده می شود. آنها اغلب در لوازم آرایشی استفاده می شود تا اسانس های ضروری را به محصولات مبتنی بر آب تبدیل کنند. پلی ساکاردها مایع روغنی مشتق شده از پراکسید PEG (یک مشتق از سوربیتول) است.

در فرم اولیه خود، پلی ساکارید یک سوربیتول بی ضرر است که یک الکل قند است. با این حال، برای استفاده از آن در محصولات مراقبت شخصی، با اکسید اتیلن درمان می شود. به این ترتیب، نام “پلی سوربات 20، زیرا با 20 قسمت اتیلن اکسید درمان می شود. نتیجه یک ماده است که به عنوان امولسیفایر در کرم های آرایشی استفاده می شود (برای کمک به مخلوط روغن و آب)، لوسیون، کرم دئودورانت، روغن بچه، لوسیون ضد آفتاب و غیره.

موارد مصرف پلی سوربات 20:

  • این ماده در فرمولاسیون محصولات بچه باعث کاهش میزان سوزش در هنگام شستشو میشود.به خاطر این خاصیت از این ماده در شامپو بچه و محصولات مربوط به بچه استفاده میکنند.
  • از این ماده برای تثبیت کردن محلول های پروتئینی (خالص سازی مشتقات پروتئینی) برای آزمایش بیماری سل از روی پوست استفاده میکنند.
  • از این ماده به عنوان رقیق کننده در محصولات دارویی برای تثبیت امولوسیون ها و سوسپانسیون ها استفاده میشود.
  • پلی سوربات 20 به عنوان آمولسیفایر برای حل کردن روغن های ضروری در آب مورد استفاده قرار می گیرد.
  • این ماده دارای خواص بسیاری برای پوست می باشد و هنگامی که به پوست اعمال می شود، اثر آرام بخش و روان کننده ای ایجاد میکند

 

خرید پلی سوربات 20:

فروشگاه مرکز شیمی ایران عرضه کننده مواد شیمیایی آزمایشگاهی، صنعتی و صنایع مربوطه مفتخر است که می تواند پلی سوربات 20 را با کیفیتی تضمین شده و قیمتی مناسب از تامین کنندگان معتبر به کلیه خریداران در سراسر کشور تحویل نماید.

مشخصات فنی :
نام لاتین

(Polysorbate 20 (Tween 20

نام های دیگر

توئین 20

فرمول شیمیائی

C58H114O26

گرید محصول

آزمایشگاهی، صنعتی

خلوص

---

وزن مولکولی

1228 g/mol

نقطه ذوب

---

نقطه جوش

275 °C

PH

6 - 8 (50 g/l, H₂O, 20 °C)

چگالی

1.1 g/cm3 (25 °C)

شرائط نگهداری

Store at +15°C to +25°C

علائم هشدار دهنده

---

Cas-No

9005-64-5

برند های موجود در سایت