بخش فروشگاهی مرکز شیمی ایران با هدف کمک به فروش و توسعه فروش شرکتهای تولیدی , وارداتی , دانش بنیان و ... راه اندازی گردید. لذا از کلیه صاحبان کسب و کار و بخصوص شرکتهای دانش بنیان که علاقه مند به همکاری در این بخش می باشند دعوت می گردد تا از طریق تماس , ایمیل و یا پیغام نظرات و پیشنهادات خود را ارسال نمایند.

    آدرس سایت مرکز شیمی ایران :
    تهران, خیابان شهید بهشتی,خیابان کاووسی فر, کوچه نکیسا, پلاک 30, واحد 5
    تلفن های تماس: 88543464,86030641 (021)
    Info@cciran.com
    شماره تلگرام پشتیبانی فروش : 09108480714

گلیسیرین

Glycerol

کدکالا : RM-ALC-7 | برند : Dr Mojallali | دسته بندی : الکل ها | راهنمای گرید

        گرید:  
بسته بندی: 

149,500 تومان
(لطفا برای خرید و اطلاع از قیمت و موجودی گرید صنعتی این محصول، با کارشناسان فروش تماس بگیرید)

از گلیسیرین در صابون‌سازی، برای تولید صابون های شفاف و در صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود. برای روغن‌کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جک های هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود.

از این محصول به طور گسترده ای در فرمولاسیون داروها استفاده می شود.

گلیسیرین یک الکل سه عاملی با فرمول C3H5(OH)3 است. گلیسیرین مایعی زلال، بی‌رنگ و بدون بو است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود اما در حلالهای آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و... حل نمی‌شود. بیشتر ترکیباتی که در آب یا الکل حل نمی‌شوند، در گلیسیرین محلول هستند.

 

خرید گلیسیرین:

فروشگاه مرکز شیمی ایران عرضه کننده مواد شیمیایی آزمایشگاهی، صنعتی و صنایع مربوطه مفتخر است که می تواند گلیسیرین را با کیفیتی تضمین شده و قیمتی مناسب از تامین کنندگان معتبر به کلیه خریداران در سراسر کشور تحویل نماید.

 

 

مشخصات فنی :
نام لاتین

Glycerol

نام های دیگر

----

فرمول شیمیائی

C3H8O3

گرید محصول

آزمایشگاهی 

خلوص

> 99 %

وزن مولکولی

92.10 g/mol

نقطه ذوب

18 °C

نقطه جوش

290 °C

PH

~5 (100 g/l, H2O,20 °C)

چگالی

1.26 g/cm3

شرائط نگهداری

----

علائم هشدار دهنده

-----

برند های موجود در سایت